Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis

Bauda Teptukai - 15vnt Dažų Teptukai, Akrilas, Aliejus,Akvarelė ir Guašas, Tapyba, Įskaitant Drobė Maišelis

€31.05 €20.18
Yra sandėlyje
w132624

Plaukų Medžiaga: Nailonas
Medžiaga: Mediena
Tirpsta Ar Ne: dažai
Dydis: 18
Rankenos Medžiaga: Mediena
Tipas: Sponge Šepetys (Spaudas)
Modelio Numeris: HB-0917A
Specifikacijos: 24
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: dažymo reikmenys
Amžius: >6 METŲ

  • Produkto Aprašymas

    1.Mes turime importuoti ne praliejimo, nailono šeriai iš aukštos kokybės iš Japonijos, šaltinis geriausias nailono šeriai pasaulyje ir jie buvo išbandomi siekiant užtikrinti, kad kiekviena telpa į mūsų ekstremalių standartai 2. Rūdžių dvigubai crimped aliuminio movos ilgiau. 3. Unikalus klijai panaudota formulė yra išskirtinis šeimai priklausanti mišinys, visiškai nemokamai, toksinų, ar kvapas 4. Trumpas medinės rankenos su sklandžiai baigti, Ergonomiškas puikiai tinka labiau kontroliuoti smulkių detalių. 5. Lengva priežiūra, patvarus nailono sintetinių turi savo formą net po daugelio naudojimo ir lieka sveika ir neturi iškristi.

    Žymos: gelio teptukas, teptuku dažai, amatų akrilo antspaudai, rinkinys, akrilo antspaudai, teptukas nagų rinkinys, akrilo plytelės antspaudai, teptukas nagų, dailės teptukas, nagų, knyga akrilo antspaudai, sluoksnis akrilo antspaudai.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai