600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija 600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija 600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija 600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija 600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija 600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija

600W 21V Elektros ir Genėjimo Žirklės ir Genėjimo Žirklės Įkrovimo Sodo Pruner sodo žirklių Branch Cutter Pjovimo Įrankis + 1x Baterija

€65.37 €39.87
Yra sandėlyje
w131809

Darbinė Įtampa:
Kroviklio maitinimo įtampa:
Funkcija: TFT
Maksimali galia:
Funkcija 5: Branch Cutter Pjovimo Įrankis
Medžiaga: Metalo
Baterijos įkrovimo trukmė: 2-2.5 h
Sertifikavimo: CE
Darbo aplinkos temperatūra:
Apdailos: Nedengti
Baterijos darbo laikas:
Funkcija 1: Elektros Genėjimo Žirklės
Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
Modelio Numeris: Elektros Genėjimo Žirklės
3 funkcija: Įkrovimo
Kilmės: KN(Kilmės)
Pruner Tipas: Apeiti
Nominali galia:
4 funkcija: sodo pruner
Genėjimo Įrankis Tipas: Kita
Pakuotės Svoris:
2 funkcija: Genėjimo Žirklės
Ličio baterijos talpa:

  • Savybės:

    1. Labai Aštrus ir Galingas Galia: profesinių belaidžio genėjimo žirklės yra pagamintos iš Šveicarijos SK5 didelio anglinio plieno ir varomas brushless variklis.Jis yra labai aštrus ir patvarus ir gali būti iškirpti lengvai.

    2. Genėjimo Žirklės: elektros genėjimo žirklės yra labai aštrūs ir patvarūs, ir yra lengvai pjaustomas apie 1,2 cm / 30mm sunku filialai.

    3. Pakavimo Reikmenys: Įrengtas 2 ,21V,2Ah įkraunamos ličio baterijos, 1 x bevielis genėjimo žirklės, 1 x Ličio baterija, 1 x raktas priemonė, 1 x krovimo adapteris, 1 x instrukcija, 1 x saugojimo dėžutė.Ilgas baterijos veikimo laikas, 4-6 valandos nepertraukiamo naudojimo, 1,5 valandos greitas įkrovimas.

    4. Nešiojamų Ergonomiškas Dizainas: Su smūgiams, neslidus, ergonomiškas dizainas, ji negali jaustis pavargę ir po ilgalaikio naudojimo.Aukštos kokybės, tvirta, stipri, ir tarnavimo laikas yra nuo 3 iki 5 kartų, kad tradicinių genėjimo žirklės.

    5. Platus Naudojimas: profesionalus belaidžius genėjimo mašiną tinka visų rūšių sodų, parkų, fermų, automagistralių, didelių ganyklų, kraštovaizdžio architektūra, sodai, šiltnamiai, pjovimo vynuogės, vazoninių augalų, medžių ir pan.

    Techniniai duomenys:

    Darbinė įtampa: 21V

    Ličio baterijos talpa: 2Ah

    Kroviklio maitinimo įtampa: 110-240V

    Baterijos įkrovimo laikas: 2-2.5 H

    Baterijos darbo trukmė: 4-6H

    Nominali galia: 150W

    Maksimali galia: 600W

    Pakuotės svoris: apie 2500g

    Pakuotės dydis: apie 34*9.5*24cm/13.39*3.74*9.45 colių

    Darbo aplinkos temperatūra: nuo -10°C-60°C

    Genėjimo diapazonas:

    Ašmenys genėjimo dydis: apie 10mm/0.39 colių, apie 15 mm/0.59 colių, apie 20mm/0.79 colių, apie 30mm/1.18 colių.

    Naudojimo instrukcijos:

    Produkto naudojimo, priežiūros ir pradėti eksploatuoti:

    1. Atidaryti pakuotės ir įdėkite bateriją į baterijos elektrinės žirklės.

    2. Įjunkite maitinimo jungiklis, ir darbo lemputė pradeda švytėti žaliai.

    3. Maitinimo jungiklis įjungtas pirmą kartą, ir sukelti nuolat ištraukė du kartus patekti į darbo būseną.

    4. Normalus pjovimo, paspauskite ašmenys mašinos uždaryti.Ašmenys yra uždarytas.Paspauskite gaiduką daugiau nei 5 sekundes, ir ašmenys yra uždarytas.

    5. Prieš pradedant dirbti, paspauskite fotografavimo mygtuką, su pertraukomis, kad uždarytumėte disko be apkrovos kelis kartus patikrinti, ar tai yra normalu.

    6. Pradėti dirbti po įprasto.

    7. Po mašina patenka į darbo būseną, disko dydis gali būti nustatomas pagal skersmenį supjaustyti filialai: tai yra patogu dirbti tokioje siauroje erdvėje.Pirmą pavarą, pirma pavara yra, katerių krašto angos dydis yra apie 10 mm/0.39 colio ir antra pavara, lemputė 1, 2 pavaros yra, katerių krašto angos dydis yra apie 15 mm/0.59 colių, trečioji pavara 1, 2, ir 3 pavara šviesos yra, ir pjovimo krašto angos dydis yra apie 20mm/0.79 colių.Ketvirtos pavaros, šviesos 1, 2, 3, 4, ir pjovimo krašto anga yra apie 30mm/1.18 colių.

    8. Laikyti paspaudus gaiduką daugiau nei 5 sekundes, atleiskite gaiduką ir ašmenys yra uždarytas ir neatsidarys, išjunkite maitinimą, išimkite bateriją, tvarkyti, valyti, ir paketą.

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Bevielis Genėjimo Žirklės

    1 x Ličio baterija

    1x Veržliarakčio Įrankis

    1 x Įkrovimo Adapteris

    1 x Saugojimo Dėžutė

    2 xblade

    1 x Instrukcija

    Žymos: sodo pruner, sodo žirklių bahco, ranka, sodo įrankiai, , filialas genėjimo įrankiai, filialų filialas, l elektros genėjimo žirklės, apvalkalas genėjimo žirklės, balkonas sodo įrankių, baterija genėjimo žirklės, belaidžiu genėjimo žirklės.

  • Atsiliepimai (1)

    • Delluzonal

      Article received very quickly. At the opening, I had the bad surprise to see that there was only one battery (while it was indicated when ordering that this item was delivered with 2 batteries). After contact and negotiation with the seller, I was able to get the commitment of a partial refund of the price of a battery. I am therefore awaiting this compensation.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai