Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys

Pet Pakelta Lova Kvėpuojantis Akių Padidėjęs Šuo Lova, Pet Lovelė Sulankstomas Nešiojamų Patalpų Lauko Pet Lova Didelis Vidutinis Mažas Šunys

€36.81 €24.66
Yra sandėlyje
w129411

Funkcija 1: Lauko Kvėpuojantis Akių Iškėlė Katės Mažylių Lovos kilimėlis
2 funkcija: Šuo Lovelė
Plauti Stilius: Plauti Rankomis
Modelio Numeris: Padidėjęs Pet Lova
Svoris: /
Funkcija: Nuimamas Vasarą Šuo Aušinimo Lova
Prekės Pavadinimas: GoldCistern
Yra Protingas Prietaisas: No
Elemento Tipas: Lovų Dembliai
Medžiaga: Kita
modelis: Kietas

  • Kulka Taškų:

    1、Iškėlė Pet lova: naminių gyvūnėlių lovą lovos aukštis 15cm/5.91(apie) aukštyje virš žemės paviršiaus gali pakelti į šuns drėgnas, purvinas žolės laikyti jį švarus ir kietas, ypač lietingą vasaros dieną arba vasarą, kuri gali sumažinti sąnarių spaudimo, skausmo mažinimo augintinio.

    2、Patvarus Lova: lova yra gerai pastatytas, rėmas leidžia savo šuniui atsigulti saugiai ir patikimai ir patvarus Oksfordo audinys leidžia savo šuniui atsigulti patogiai ir atsispirti letena įtrūkimų, ir naminių gyvūnėlių lovos funkcijos anti-slip kojų, ir mūsų iškeltas pet lova gali apsaugoti jūsų grindis nuo įbrėžimų ir neleidžia, lovos nuo slydimo arba šokinėja, o šuo guli.

    3、Lengva Surinkti: naminių gyvūnėlių lovos yra lengva surinkti ir išardyti, transportavimo, ir naminių gyvūnėlių lovos yra nuimama, ir po išardymas, jis yra mažo dydžio ir lengvai atlikti.

    4、Lengva Valyti: naminių Gyvūnėlių plaukai, purvo ar įbrėžimų bus ne laikytis griežtų akių lova, galite skalauti su vandentiekio vandeniu arba nusiplaukite rankas švelniu muilu valyti, sausa, ji natūraliai.

    5、Masto Programos: lova tinka įvairūs gyvūnai, pavyzdžiui, katės ir t.t(lengviau vyresnio amžiaus augintiniai naudoti).

    Specifikacijas(apie):

    Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Lovos

    Dydis: 2 dydžiai: S (45*60*15 CM) L(60*90*15 CM)

    Spalva: juoda akių

    Medžiaga: nailonas/akių

    Svoris: 1000g, 1530g

    Rekomenduojama apkrovos: S≤20 KG, maksimali apkrova-guolių 40KG, L≤40KG, maksimali apkrova-guolių 75KG

    Įpakavimas: dėžutės

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Pet Lova

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    Žymos: lovos šuo, lovelė šuo, lavaible šunų lovos, katė teepee, stabdžių šuo, lova šuo pet, šuo namo lauko, wigwam šunų lovos, šuo suppli, kūdikių ponaitis.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai