P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm

P3 Pikselių led Skydai Skaitmeninis Led Modulis Patalpų Led Ekranas Full RGB Matrica 192X96mm

€16.18
Yra sandėlyje
w129082

Hermetizuoti LED: SMD2121
Prekės Pavadinimas: SZLIGHTALL
Tankis taškų/m2: 111111
Modelis Dydis(mm): 192*96 mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Garantijos laikotarpis: 3 metai
Vamzdis Chip Spalva: Spalvotas
Naudojimas: Patalpų
Rodymo Funkcijos: Video
Ryškumas: 3500
Pikselių: 64*32 taškų
Ratai metodas: 1/32s
Gyvenimo trukmė: 80000hours
Svoris:
Darbinė Įtampa: DC5V
Modelio Numeris: P3
Duomenų sąsajos: hub75

  • Pakavimo Sąrašas

    * 1 vnt full led modulis ( P3 Patalpų 192*96mm ) * 1 vnt data kabelis * 1 vnt. maitinimo kabelį ( Jei perkate N vnt, mes pasiūlos N/2 vnt. maitinimo laidas, nes 1 vnt maitinimo kabelis parama 2 moduliai )

    Rekomenduoju jums

    Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia ką nors

    Parametrai

    Produktų Nuotraukos

    P3 576x576mm Patalpų LED Ekranas

    jei jums reikalingas didelis led ekranas,prašome susisiekti su mumis

    LED Ekranas Atveju Rodyti

    Vidaus ir lauko led ekranas

    Įmonės informacija

    Shenzhen Lightall Optoelektronikos Co., LTD " Shenzhen Lightall Optoelektronikos CO., LTD yra profesionalus led ekranas ir led apšvietimo produktų gamintojas, kuris yra integruotas į R&D, gamybos, prekybos ir paslaugas po pardavimo.KAIP žinoma, Shenzhen yra didžiulis led industrybase; mes įsikūrę čia, ir, remiantis šiuo privalumu, su pažangiomis valdymo, galingas R&D ir technologija, ir aukštos kokybės medžiagų, mes buvo gaminti aukštos kokybės produktus.Tuo pačiu metu, kaip ir paklausos rinkoje, baigėme mūsų gaminių serija.Mūsų įmonė turi labai gera rinkodaros, technologijų ir valdymo komanda, jie turi daug patirties šioje flied, kad mes galime sutelkti dėmesį į produktą, R&D, gauti naujų produktų ir tobulinti technologijas, nuolat.Dėl aukštos kokybės produktas su konkurencinga kaina, profesionalūs sprendimai ir geros paslaugas po pardavimo, Lightall Įmonė gauna aukštos pagirti iš klientų visame žodį.Tačiau, mes ne sustabdyti; mes nuolat tiekia daugiau gerų produktų ir paslaugų mūsų klientams.Mūsų tikslas iskeeping ilgalaikio bendradarbiavimo su klientais.Mūsų laukia šviesi ateitis, mes vieneto kartu ir sunkiai dirba su mūsų filosofija "aukštos kokybės, sąžiningumas, didelio efektyvumo".

    Mūsų Pažangios Mašinos

    Sertifikatas

    Pakuotėje ir Pristatymas

    1. Mes Laivas visame Pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. 3. Pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ,miestai, vietos muitinės ir kitų veiksnių; Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, tačiau ši tarptautinė pristatymo laivybos laikas bus, labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius papročius, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei yra kokių nors krovinio vėlavimas sukelia minėtų priežasčių.

    Žymos: led matricos, matricinių, 220v led panel, led lauko ekrane, ekranas led p3, matricą, led pikselių, skydelis rgb, led diod, ykz led ekranas.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai