Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu

Karšto Hip-Hop Atsitiktinis 3D Dvasios Ašmenys Hoodies Berniukų, Mergaičių Streetwear Palaidinukė Mados Komiksų 3D Vaikai Demon Slayer Vaikams su Gobtuvu

€13.20 €7.53
Yra sandėlyje
w12818

Medžiaga: Poliesteris
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Modelio Numeris: Dvasios Peilis
Šaltinio Tipas: anime
Kilmės: KN(Kilmės)
Amžius: 5-14 Metų
Sudedamosios dalys: į viršų
Pristatymas Režimas: Dropship / Mažmeninė /Didmeninė
Specialios Paskirties: Kostiumai
Simbolių: Dvasios Peilis
Prekės Pavadinimas: YINUODAIL
Rankovės: Ilgomis Rankovėmis
Stilius: Vaikai Cosplay kostiumas
Sezonas: Pavasario/Rudens
Temos: Filmų/Anime Fanai
Elemento Tipas: topai
Lytis: Unisex
Dovanos: Berniukai/mergaitės
Parama: Drop laivyba
Funkcija: 3D Spausdinimo hoodie

  • Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

    Specifikacija Neįtikėtinai tvirtas ir patvarus.Atsparus raukšlių, mažėja, atsparus dilimui ir miltligė

    Kietas 360 Dizainas

    Aukštos raiškos sublimacijos spausdinimo metodas apima visą drabužis

    Tai yra Unisex įrengta Vaikų Hoodie.

    Mūsų stroje yra visų Rankų.taigi, prašome leisti 5% paklaida pagal spalvą ryškumas (on-off ekraną), taip pat siuvimo srityje.Dydžių Lentelė

    Į hoodie yra tinkami vaikams, kurie yra 5-14 metų amžiaus.Jei jūs donnt žinoti, kaip pasirinkti dydį,prašome nedvejodami kreipkitės į mus .

    Mielas drauge,jūs galite mokėti pinigus : kredito kortelė/webmoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginės ir kt.

    Jeigu jūsų užsakymą kaina neviršija 200 JAV dolerių, Mes su jumis DHL, "FedEx", arba Aramex nemokamas pristatymas paslaugų. (nuotolinio šalies prašymą 250 JAV dolerių)

    Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina išreikšti shippingIf jūs nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

    Prašymą:1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir kiekvieno 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

    2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo Ins ,VK, arba Facebook, mes jums Dovana arba Counpous kitas jūsų užsakymą.

    3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas

    Žymos: demon slayer kimono, demon slayer, balaclava vaiduoklis, sonic tracksuit, demon slayer hoody, giyuu tomioka striukė, jinbei kimono, haori japonų, demon slayer hoodie juoda, Demonas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Almera 88

      really fast shipment

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai