Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano

Jianzhan Mėlyna Arbatos Puodeliai su Atitinkamais Glazūra Japonijos Matti Dubenį 80ml/2.72 oz Pirkti Pigius Puodeliai Kinijos Porceliano

€23.82 €12.63
Yra sandėlyje
w127278

Talpa: 80ml/oz 2.72
Arbata: orange pekoe " arbatos,numi arbata ir pan
Kilmės: Kinijos Tenmoku Arbatos Puodelio
Naudojimas: geriamojo, surinkimas, apdaila
Prekės Pavadinimas: MOZHAN
Funkcija: minkština vandens, laikyti šilčiau, arbata bus geresnio skonio
Medžiaga: Keramikos
rankų darbo: Amatai buvo paveldėtas iš Song dinastija, nedaug žmogus gali padaryti tai dabar
Tipas: Neįprastas Arbatos Puodeliai
Taikoma plačiau: Arbata, Matti, Kavos, Vyno, Vandens
Technika: Pagal Įstiklintas
Keramikos Tipas: Porceliano
Pavadinimas: derliaus patys puodeliai pardavimui
Modelis: JZ081227-34
Formos: Vieno Sluoksnio
spalva: mėlyna

  • Kokios Priminimai:

    Jis naudojamas Kinų Tradicinės ir Song Dinastijos rūmų krosnies keitimas craftmenship, kiekvieną veikia natūraliai susiformavo į krosnį pagal aukštus temporature apie 1300 laipsnių, todėl kiekvieno gamintojo yra ne visai tas pats, pls maloniai leisti nedidelis skirtumas, jei jūs nieko prieš, tai, pls, prašome susisiekti su mumis dėl nekilnojamojo photoes prieš kad, ačiū!Modelis yra natūraliai susiformavę į krosnį pagal aukštus temporature apie 1300 laipsniu, modelis yra ne drawed ant puodelio, modelis ne išnyks amžinai, priešingai, jei jūs naudojate šią teacup iki kai kurių ne.kartų, jos modelis, spalva pasikeis, tai fantastiška.

    Aprašymas: Būklė :visiškai naujas, Dydis : Ø8.4 x 5.0 cm / Ø3.31" x 1,97" Talpa : 80ml/2.72 oz Taikoma plačiau: Arbata, Matti, Kavos, Vyno, Vandens Klasikinio apdaila: Namo, Biuro, Klubo, Svetainės, Fojė, Virtuvė Colletable & Vertingą: Jianzhan yra ne tik kasdien būtina, tačiau taip pat senovinių Amatų, Daugiau vartoti ir daugiau didelės vertės, ji ateina su sertifikatu.

    Prekės Aprašymas :

    Jianzhan yra arbatos puodelis/dubenėlį porceliano padengta geležies glazūra vadinamas Tenmoku glazūra, ir tai buvo tipinės formos.Jis yra garsus, nes Kinų Song Dinastijos(960-1279), tuo metu, jianzhan buvo naudojamas tik Karalienė ir Kilnus.Gegužės 23, 2011, krosnies statyba ir uždegimo technologija buvo įtraukta į trečiąjį partijos tarptautinės nematerialaus kultūros paveldo.Į Rugs.2017 BRICS Susitikimo, Jianzhan buvo suteikta kaip nacionalinės dovanos vadovai šalių, dalyvaujančių posėdyje.

    Jianzhan Vertę 1. Jianzhan poveikis-minkštinantis vandenį ir gyvojo vandens, ir pagerinti skonio arbata; 2. Išlaikyti šilumos saugojimo ilgą laiką ir pagerinti šarmingumą arbata, sriuba, geresnio skonio arbata.Ir gali paskatinti ir sustiprinti aromato arbata; 3. Saugojimas ir konservavimas; 4. Spalvų kaita po naudojami: arbata ar vanduo yra imbibed pagal Jianzhan.Tiesiog laikyti, naudoti ir nuvalykite audiniu,spalva pasikeis, kitų stilių.

    Žymos: puodelis arbatos porceliano, matti, tenmoku, kavos puodelis, macha arbata, drugelis žirnių, dubenėlį ryžių, japamala akmens, japonų keramikos žolės, dubuo matti.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai