SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas

SA SILVERAGE Grandinės 3mm Gyvatė Grandinės Bauda Vario sidabruotas "PASIDARYK pats" Apyrankę Priedai Didelė Anga Granulių Grandinės, Didmeninė 2020 m.

€10.09 €5.35
Yra sandėlyje
w126656

Lytis: MOTERIS
Tipas: apyrankė
Metalų Tipas: Vario
Apyrankės Tipas: Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Mozaikos medžiagos: Bauda Vario
Užsegimas Tipas: NĖRA
Stilius: Paprastas

  • Svoris Vienos Juostelės Yra apie 10G

    Apie Spalvų Skirtumas -- Produktų Nuotraukos Yra Visų Profesionalių Fotografų, ir Jie Yra Kruopščiai Peržiūrėtas ir Spalvų Koordinavimo Vėliau Laikotarpis, Bando Išlaikyti atitinka tikrojo Produkto.Tačiau, Dėl Spalvos Nuokrypis Apšvietimas, Ekranas ir Asmens Suprasti, Spalva, ir Tt, kaip Rezultatas, Gali Būti Spalvų Skirtumas tarp Tikrasis Produktas ir Nuotrauką.Prašome Kreiptis į Tikrasis Produktas Galutinį Spalvos.Apie Dydį -- Produktas Yra Matuojamas Rankiniu būdu Pagal Matavimo Metodas Kūdikių Duomenys Puslapį.Prašome Atidžiai Palyginti Dydį, Kai Pirkimo.Nes Kiekvieno Asmens Matavimo Metodo ir Matavimo Įgyvendinti Yra Skirtingos, Kai kurios Klaidos Yra Normalu, kiekvienas žmogus Turi Pamatyti Dydis Aiškiai.Dydžio Problema Yra Ne Standartas Grįžti.Jei Turite Kokių Nors Klausimų, Prašome Susisiekti Su Klientų Aptarnavimo Tarnyba.apie po Pardavimo-Jei Esate nepatenkinti Mūsų Produktai Ar Paslaugos, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Pirmas, ir Mes Tikrai Suteiks Jums priimtiną Sprendimą, per Trumpiausią Įmanomą Laiką.Apie Pristatymo-Mes Iškilmingai Pažadu, Kad Visus Elementus, Kad Gali Būti Imtasi Yra Sandėlyje ir Bus Pristatytos Per 24 Valandas po Apmokėjimo.Susisiekti su Klientų Aptarnavimo Ypatingas Aplinkybes!

    prieš Pristatymas Bus Ypatingas Žmogus Atlikti Griežtos Kontrolės siekiant Užtikrinti, Kad Apyrankę, Neturi Kokybės Problemų, tačiau Niekas Negali Pasiekti 100%, Plika Akimi Nėra Mašina; gavęs Prekes, Yra Problema, taip Pat prašome Bendradarbiauti su Mumis Imtis Apyrankę, Nuotrauką Pirmą Kartą, Prašome Susisiekti su Mumis Laiku, ir Pranešti Įtrauka Numerį Mus, Mes Susidoroti su Jį Laiku.

    1, Gavęs Prekes Pirkėjas Gali Būti " out-of-Stock Dalis, Paraiškos Grąžinimo, out-of-Stock 3 Wt% Ar Mažiau, o Ne Atskirai Išsiimti Galite Paprašyti per kitą Užsakymą vietoj Ar Taikyti Sąlyginio Jei Nepatogumų, prašome Suprasti :) Patarimas: Jei Jūs nesuprantate, Arba Reikia Žinoti ir Kita Informacija, Prašome kreiptis Tiesiogiai į Mus, Mes Jums Atsakyti Išsamiai.

    2. apie daiktų Grąžinimo ir Keitimo: Nes Produktas Yra Suvokimo Vartojimo Prekių.Kai kurie Žmonės patinka, o Kai kuriems Žmonėms Tai nepatinka. [Jei Tai Ne Kokybės Problema, Ji Nebus Grąžinti Ar Pakeisti.Tik Todėl, kad man Tai nepatinka, Jis Labai Skiriasi nuo Nuotraukos Kokybę, Yra Labai Blogai, Žiedas Nėra.Per Mažas Arba per Didelis, Apyrankių Rutuliukų Spalvos netinka, dėl Subjektyvių Veiksnių, Tokių kaip Nepasitenkinimo Arba Ne taip Gerai, kaip Įsivaizdavau, Produktus Įsigijo Pirkėjai Negali Būti Grąžinami.Pirkėjai, Prašome gerai Pagalvoti prieš Perkant.Ornamentas Yra su Trūkumais, Ne kaip Pagrindas Grąžinti]].

    3. po Pardavimo: Jei Yra Kokybės Problemų Gautas Prekes Pirkėjas, Tai Turės Įtakos Dėvėti.Prašome Susisiekti su Mūsų Aptarnavimo po Pardavimo Laiko ir Nuotraukas, Blogas Prekes, po Pardavimo, Klientų Aptarnavimas.Mūsų Klientų Aptarnavimo Duos Jums Priimtino Atsakymo kaip Galima Greičiau.

    4, Ornamentas Greitai Judantiems Vartojimo Prekių, Klientas Turi Pateikti Savo Užsakymą Daugumai iš Mūsų Yra nustatyta, kad Kurti pagal Užsakymą, nesutinku Prekių Grąžinimas be Priežasčių Klientai, prieš Perkant, Prašome Trijų Ar Keturių Atidžiai.

    5. Kita:

    ● Po to, kai Klientas Gauna Prekes, Prašome Atidaryti Kontrolės Priešais Kurjerio.Jei Jūs Turite Pasirašyti už Jį, Tai Reiškia, Kad Kokybė ir Kiekybė Prekės Yra OK, ir Grąžinimo ir Keitimo Reikalavimų, nepriimami.Jei Pakuotė Yra Pažeista Ar Kiekis Neatitinka Sąrašą, Prašome Susisiekti su Mumis kaip Įmanoma Greičiau, prieš Kurjerių ir Paklausti, Kurjeriui Nurodyti Šią Situaciją Gavimo.

    ● Jei Gautas Prekes Pirkėjas Turi Kokybės Problemų, su Sąlyga, Nepanaudotų ir Sveika Priedai, Jūs Galite Kreiptis Pakeitimo Prekės tos Pačios Vertės Arba Grąžinti Prekes.Neišmeskite Pakuotės Garso.

    ● Pakeisti Ar Grąžinti, Turėtų Būti Taikomas Per 24 Valandas nuo Gavimo ir grąžintos Per 24 Valandas nuo Paraiškos pateikimo Metu.

    ● Jei turite Klausimų Ar Pokyčius, Kurie Gali Atsirasti Sandorio metu, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Laikas Palengvinti Sklandų Eigą, Operaciją.Prašome nesuteikia Jokių Neigiamų Pastabų ne Bus.

    Žymos: fox metalo apyrankė, dviračių apyrankė, necklac, smaragdas papuošalai, plakatas " tour de france, grandinės vario, paracord key chain priedai, dviračių apyrankė, sunkioji grandinė priedai, rankos gyvatė metalo apyrankė.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai