Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju

Universalus Biuro Kėdė Padengti Spandex Dulkėms Sėdynės Padengti Sukasi Kompiuterio Kėdė Nuimamas Elastinga Kėdė Apsaugos Atveju

€7.49 €5.02
Yra sandėlyje
w126084

Modelio Numeris: Kompiuterio Kėdė Padengti
Stilius: Žakardo
Prekės Pavadinimas: AIHOME
modelis: SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas: No
Naudoti: Rankos Kėdė
Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės

  • Savybės:

    1. Minkštos elastingos medžiagos: Pagaminta iš poliesterio pluošto, padengti orui, yra geras elastingumas, dėvėti, atsparus smūgiams, jokio blukimo.

    2. Biuro kėdė padengti žaidimas kėdės viršelis: padengti apsaugo biuro kėdė iš pet purvo ir įbrėžimų, tinka daugeliui biuro kėdės.

    3. Bagažo dizainas: Šį stalas ir kėdė padengti yra puikūs.Jame yra klasikinis spausdinti modelius, geras elastingumas, gera audinio tekstūra, ir aukštos kokybės užtrauktukais.Jis gali gerai tinka jūsų kėdė.

    4. Patogus: padengti suteiks jūsų kėdės naują išvaizdą.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti, skalbti mašinoje, nenaudokite baliklio.Idealiai tinka apsaugoti ir atnaujinti savo odos biuro kėdė.

    5. Kėdė padengti apsaugo nuo kėdės nuo nulio ar dulkių.Su paprasta spalvų, ji puošia savo biure ar namuose, siekiant pabrėžti jūsų unikalų skonį.

    6. Subtilūs apdailos, fixe sėdynės gerai, tvirtos ir ilgaamžės.

    7. Taikoma kėdė tipas: Tradiciniai biuro kėdės, kėdės boss, žaidimas kėdės, tinka namų biurui ir kt.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Integruotos Kėdės Apima

    Medžiaga: poliesterio pluoštas

    Svoris: apie 220g

    Matmenys(apytiksl.):

    Kėdės nugaros plotis: 45-55cm

    Kėdės Nugaros aukštis: 60-69cm

    Sėdynės plotis: 45-55cm

    Sėdynės ilgis: 42-52cm

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Kompiuterio Kėdė Padengti(kėdės nėra komplekte)

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: kėdė papietauti dangtis, kėdė vyresnio amžiaus, minimalistinio kilimas, oro miego, oro paplūdimio kėdės, sekso namų, oro ponaitis, susprogdinti kėdė, bananų paplūdimys, kėdė padengti spandex.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai