1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai 1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai 1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai 1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai 1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai 1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai

1 Komplektas, Baltos Spalvos Nuolatinis Padangų Žymeklis Parkeris Automobilių Padangų ir Motocycle Padangos, Automobilių Padangų žymeklis Parkeris Padangų Priedai

€3.59 €2.04
Yra sandėlyje
w124318

2 funkcija: Lygiosios Padangų Pen
Modelio Numeris: BCDF1E57
3 funkcija: Automobilių Reikmenys
spalva: Balta
Dydis: As The Picture
Kiekis: 1pc
Medžiaga: Plastikiniai
Funkcija 1: Padangų Žymeklis Parkeris

  • Rašalo Spalva:Balta

    Spalva: Balta

    Medžiaga: Plastikas

    Dydis: Ilgis: Kaip Paveikslėlyje

    Kiekis: 1Pc

    Komplektą sudaro: x 1Pc Žymeklis Parkeris+x 1Pc Korekcija Pen

    Savybės:

    Ji yra specialiai suprojektuota ir sukurta automobilių padangų ir motociklo padanga.Tai anaiptol nėra paprastas žymeklis parkeris, teptuku pen, teptuku galima palyginti (ir rinka nėra klasės rytų padangų rašikliai).

    Dėl atšiaurių aplinkos padangos, lietaus nuplauti, aukšta temperatūra, deformacija, naudokite žymeklio pen lengva išnyks, skilinėjimą.

    Šiuo metu nėra profesionalus padangų žymėjimas rinkoje.Žaliavos, naudojamos įprastos žymeklis rašikliai yra ėsdinanti ir reikalauti, aliuminio vamzdis pakuotės.Ir šis produktas NAUDOJA aplinkos apsaugos žaliavos, neturi jokios žalos padangos.

    Šis produktas gerina dangos minkštumas, paviršiaus ruožas yra didelis, sukibimas yra stiprus, patvarumo yra geras (3 mėnesius aukščiau).Naudoti ryškių baltos spalvos, ryškios spalvos.

    Dėl padangų danga, yra horizontalus dengimas (nereikia nuimti padangas), danga LOGOTIPĄ, anglų raidės gali sukelti prasta tvarkymo, tokių kaip pinter priima vandens vožtuvas tipas, plieno pluošto pen, parašyta iš formos, nėra lengva, kad kontrolės lengviau!

    Anglų LOGOTIPĄ 4 padangos gali būti baigtas per 30 minučių, ir jūsų padangos bus gražus ir apakinti.

    Padangos yra iš gumos, ir paviršius yra taip pat padengtas smulkiu odos miltelių, kurie lengvai gali būti užsikirsti pen galvos.Patarimas šio straipsnio priima importuotų pluošto šerdimi, kuri daro pen vadovas aiškiai ir sklandžiai, ir danga yra nuolat didelis.

    Šis produktas turi gerą aprėptį, ir 1 rašiklis gali būti taikomi 4 padangų (nuo 15 iki 25 raides kiekvienas) (priklausomai nuo dydžio, rašto).

    Be to, dėl spalvų operacija, padangų LOGOTIPĄ, jį lengva peržengti vielos rėmas, ir papildomai 1 ilgalaikio pen pridedama, kuri gali būti lengvai pašalinta iš vielos rėmo dalis, taip, kad apdailos efektas puikus!

    Pastaba:

    1.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Žymos: dyzelinas žiūrėti kilmės, drabužių neurologas, dyzelinas žiūrėti dz4517, žaidimai 10 metų merginos, iphone a1457 ekranas, hotspot lte, t-mobile, aukso bambuko sėklos, ledo grandiklis derliaus, striukė lincoln molio.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai