Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės

Kensington Originalus Ekspertų Trackball USB Pelė Laidinio, Optinio su Pažymėkite Žiedas Didelis Kamuolys AutoCAD/PS su Mažmeninės Pakuotės

€98.06 €61.77
Yra sandėlyje
w123049

Stebėjimo Metodas: Optinis
Skaičių Volai.: 1
Prekės Pavadinimas: Kensington
Modelio Numeris: K64325
Produktų Statusas: Sandėlyje
Patekimo į rinką laikas: 2013
Tipas: Laidiniu
DPI: 1000
Kensington Modelis: K64325
Sąsajos Tipas: USB
Stilius: Trackballs
Prašymas: Stalinį, Nešiojamąjį Kompiuterį
Skaičių Mygtukai: 4
Darbo Režimas: Trackball
Ranka Orientacija: Abiem Rankomis
Bendras svoris: 600g
Optinė Rezoliucija: 1000 DPI
Pakuotė: Taip

  • Kensington Ekspertų Pelės® Laidinio Trackball

    Apdovanojimą laimėjusi Technologija

    DiamondEye™ Optinis Stebėjimą

    Judėjimo detekcijos technologija užtikrina sklandų, tiksliai valdyti žymeklį, kad jūs galite gauti, kai jūs norite, kad ekrane greitai mažiau rankų judėjimo, gerinant našumą ir efektyvumą. 1: DiamondEyeTM Optinės Technologijos 2,3,4: X/Y/Z-ašies tvirtinimo taškas

    Pažymėkite Žiedas ir Didelis Kamuolys

    Nugara ratuku judėti aukštyn ir žemyn interneto puslapius ar dokumentus, visiškai lengvai, o pilka kamuolys buvo specialiai sukurta su absoliučiu rutulio, kieto paviršiaus tiksliai stebėjimo ir kontrolės.

    1. Pažymėkite-žiedas tiksliai piršto slinkimo, nereikalaujant rankos judėjimo. 2. Naudoti TrackballWorks™, programinė įranga, kad pritaikyti keturių mygtukų funkcijas, keisti slinkimo problemą ir tiksliai nustatyti rodyklę.

    TrackballWorks™ Pritaikymas Savo Reikmėms

    Nemokamai atsisiunčiama programinė įranga suteikia dar labiau asmeniniams poreikiams pritaikytą patirtį, suteikiant jums galimybę priskirti įvairias programos funkcijas kiekvienam iš 4 mygtukai, taip pat kontroliuoti žymiklio greitį ir slinkties greitis.

    Abiems Dizainas

    Veikia vienodai gerai tinka tiek dešiniarankiams ir kairiarankiams vartotojams gauti labiausiai iš jų trackball.

    Nuimamas Riešo Poilsio

    Minkšta pagalvėle lopšiai rankų ir riešo ergonomiškas komforto skausmo našumas per ilgą laiką veiklą kompiuteryje.

    "Plug & Play Įdiegimas

    Tiesiog prijunkite USB kabelį prie savo prietaiso ir jūs iki ir veikia greitai, kaip vairuotojai bus atsisiųsti automatiškai, plius nereikia baterijų.

    Didelio Nuolydžio Dizainas

    Matmenys

    CE/FCC Sertifikatai

    Pakuotė

    Savybės

    • TrackballWorks™ leidžia jums pritaikyti visus 4 mygtukus, nustatykite žymeklį greitis • DiamondEye™ optinio stebėjimo technologijų premium žymeklio kontrolė ir tikslumas • Apdovanojimai Pažymėkite Žiedas leidžia jums nuskaityti aukštyn ir žemyn puslapių lengvai • Didelis 55mm kamuolys yra sukurta kaip puiki sfera, teikti išskirtinę tikslumo • Nuimamas riešų atramos rankos ir riešo, ergonomiškas komforto • Patikima laidinio USB jungtis • Laidinio 180cm USB kabelis suteikia patikimumo ir vengia reikia baterijos • Nuimamas riešo poilsio lopšiai rankų patogumas • PC ir Mac® " suderinamą • TrackballWorks™ programinė įranga atsisiųsti iš www.kensington.com

    Jūsų Sveikatai

    Jums neturėtų būti pasiekti, arba ruožas naudoti klaviatūra arba pultelis.

    Teisingas ir neteisingas būdų, kaip pasirūpinti pultelis, klaviatūra ir ekranas

    Jūsų rankų ir riešų turėtų būti maždaug tas pats, neutralios pozicijos, nes, kai jūsų rankos yra laisvai kabo prie jūsų pusės.Jūsų riešas neturi būti sulenktas per daug į vieną pusę ar kitą.

    Laikyti riešą ir ranką liniją su dilbiu.

    Žymos: autodesk, pelės, ilgai laidinė pelė, 7pin lizdas, lqs žaidimų pelės, žaidimo pelės, raton mi, pelės jutiklis, tiger mouse bungee, trackball pele peles.

  • Atsiliepimai (5)

    • Taura Jean

      Come in new condition, in original box and it is original and good product

    • Madmyazelj

      Very good, I advise it seems different until I buy it but I admired delivery in 15 days at ease

    • Lucoleti

      Not as good and sensitive as I thought, but quite good. I am using it with my left hand while right hand is still using mouse. Just switching sometimes between left and right for no reason. Helps to reduce fatigue.

    • Krotik Pto

      I bought for 5000 rubles on sale. Delivery to Moscow 20 days at the point of issue "Pyaterochka". The parcel was tracked. Packed in a navel. The box is still broken. Trackball works well. The buttons are pressed, the ball is spinning. Still not quite used. The program for settings downloaded from the site. Set up buttons and move for himself. Settings can be saved to a separate file. In general, while I like though it's unusual.

    • Rrcoach1

      Perfect! For cad applications and normal work its very good. Smooth and solid feel. Super fast delivery.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai