50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru 50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru 50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru 50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru 50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru 50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru

50PC Derva Medžiaga Mišrios spalvos Netaisyklingos geometrijos Pleistras Žavesio dėl Auskaru "PASIDARYK pats" Rankų darbo Papuošalai Aksesuaras Išvadas didmeninės

€10.93 €8.86
Yra sandėlyje
w122360

Bauda ar Mados: Mados
Medžiaga: Metalo
Elemento Tipas: Pakabukai
Modelio Numeris: 123
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Pakabukai Tipas: Gėlės
Stilius: Madinga

  • Informacija

    Šiltas Patarimai:

    1. Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

    2. Vaizdas rodomas ne faktinis dydis elemento,Jis gali būti didesnis už faktinį, taigi, skaityti aprašymus, dydžiai ir kiekiai atsargiai, kad išvengti nusivylimas!

    Informacija apie gaminį

    įpakavimas : opp krepšys

    1lot=50pcs

    Sumaišyti atsitiktine=sumaišyti atsargų turime

    we will ship nemokamai DHL, "FEDEX", UPS, EMS ect jei jums reikia, kai visiškai suma, pasiekti $120 .

    prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami dipsute arba palikti blogų atsiliepimų, mes bandysime viską, kad išspręsti jūsų problemą .

    Žymos: įsitvirtinti onemix, žavesio 925 belle, crockett disney, daiper vaikams, croco plaukų įrašą, dual servo losi, crocks jibbitzs, footpegs cbf600, durų užraktas 35 cm.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai