Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping

Naujas Automatinis Elektrinis Pipirų Malūnėlis Druska Malūnas Su LED Šviesos Nemokamai Virtuvės Prieskonių, Šlifavimo Įrankis, Automatinė MillsDropshipping

€13.00 €8.71
Yra sandėlyje
w122269

Funkcija 01: Tipas A B C
funkcija 03: Elektros Indukcijos Nerūdijančio Plieno Pipirų Malūnėlis
Pavadinimas: Namuose Naudoti Elektros Nerūdijančio Plieno Pipirų Malūnėlis Šlifavimo Butelis
Modelio Numeris: Elektrinis Pipirų Malūnėlis
Baterija: 6 vnt AAA baterijos ( neįtraukta )
Sertifikavimo: CIQ
Funkcija: Įžuvinti
Malūnai Tipas: Druskos Ir Pipirų Malūnėliai
Pakuotė: PP maišas + neutralus grafinis carton
Medžiaga: Metalo
Dropshipping: Parama
Tipas: malūnėlis
Prekės Pavadinimas: AIHOME
funkcija 02: Šlifavimo Butelis
Svoris: 360G

  • Namuose Naudoti Elektros Indukcijos Nerūdijančio Plieno Pipirų Malūnėlis Šlifavimo Butelis

    Tipas :

    Savybės:

    1. Specialios konstrukcijos Svorio įjungiamas ir automatiškai įjungti, kaip jūs pakreipti jį į prieskonių savo maistą ir automatiškai išjungti, kaip jūs jį tiesiai.

    2. Nerūdijančio plieno & akrilo medžiagos, Jokios Rizikos, Stiklo Įtrūkimų, ir labai patvarus naudoti.

    3. Aukščiausios kokybės Keraminės Rotoriaus siūlo ilgą laiką-ilgaamžiškumas ir gali šlifuoti prieš sunkiausias pipirų, jūros druskos ar kitų prieskonių.

    4. Sumalkite daugiau pipirų ir greičiau, Daug Patogiau su Svorio Perjungti ir nepalieka netvarka ant jūsų stalo.

    5. Naujoviškas pipirai malūnas nereikalauja prieskonių su Mėlyna LED Šviesos įjungimas kaip ir pipirų malūnėlis veikia.

    6. Prieskoniai maisto lengvai, kai jūs virėjas ar turėti ką nors savo, kita vertus, mėgaukitės patogiu ir greitu greičiu mūsų Svorio Pipirai Malūnas.

    7. Vartojami kaip elektrinis pipirų malūnėlis ir automatinė druska malūnas su paprasta Viena Ranka Operacijos.

    8. Didelis & nuostabi šlifavimo įrankis pipirai virtuvėje.

    9. Nuostabus daiktas, kad šviežiai pipirų miltelių, prieskonių mėgautis skanus salotos ar kepsnys.

    Pastaba:

    1 .Aukštos kokybės reguliuojamas keramikos malūnėlis, kad remia įvairių šlifuoti parametrus iš vidutinės ir stambios.Norėdami reguliuoti tiesiog įjunkite ruošimo rankenėlę viršuje malūnėlis ir pasirinkti savo mėgstamą malimo stambumas.Pasukite pagal laikrodžio rodyklę dėl suplėšytų šlifuoti ir prieš laikrodžio rodyklę dėl stambesnio sumalkite.

    2. Tinka frezavimo pipirų, jūros druskos ir kitų mažų prieskoniai.

    3. Švarus už malūnas su minkštu drėgnu skudurėliu.Niekada nepanardinkite jūsų malūnas vandens.Saugoti savo malūną, sausoje vietoje.

    4. Jūsų druskos ir pipirų malūnėliai yra NE žaislas ir turėtų būti laikomi nepasiekia maži vaikai.

    Produkto Parametrai:

    1. Pavadinimas: elektros indukcijos pipirų malūnėlis

    2. Medžiaga: nerūdijantis plienas 201, ABS, akrilo, keramikos šlifavimo core

    3. Dydis: apie 6.3 * 20 cm / 2.48 * 7.87 colių

    4. Įpakavimas: PP maišas + neutralus grafinis carton

    5. Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    6. Baterija: 6 vnt AAA baterijos ( neįtraukta )

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * malūnėlis

    B TIPAS:

    Produkto Aprašymas:

    -MOYEAH Savaiminis Elektros Druskos ir Pipirų Malūnėlis - Automatinis Akumuliatoriaus Energijos Tiekimo, Reguliuojamas Stambumas, Mėlyna LED Šviesa, Motinos Dienos Metu, Premium Black Elektrinis Pipirų Malūnėlis (Nerūdijančio Plieno), GRAŽUS DIZAINAS, NE NETVARKA.

    Elektrinis pipirų malūnėlis yra savaiminis įjungiamas ir automatiškai įsijungia / išsijungia.Ji pradeda veikti, kai jūs pakreipti jį.Nėra likutinės likučių ant keramikos malūnėlis po naudojant pipirų malūnėlis.

    - Malūnėlis yra gražus MĖLYNOS spalvos LED, kurie įsijungia automatiškai, kai malūnėlis veikia.Jūs galite lengvai pamatyti, kiek prieskonių pridėta į jūsų maisto produktų su LED ypač mažo apšvietimo sąlygomis.Jis atrodo kietas.

    Produkto Savybės:

    Viena ranka operacijos be mygtukai: Tai nuostabi virtuvė įtaisą yra labai patogu ir lengva valdyti.Tiesiog sumalkite mėsmale šiek tiek žemiau horizontalios pradėti šlifavimo!Jums nereikia naudoti savo rankas, arba paspauskite bet kurį mygtuką.Tai ideali vieta bet artrito pacientų.

    ✔ Reguliuojamas Malimo Nustatymas: Pasirinkite savo mėgstamą stambumas (vidutinės ir stambios), dėl įvairių rūšių maisto produktų, siekiant gauti labiausiai skanūs maisto ir mėgautis savo maisto.

    ✔ Aukštos Kokybės: Aukštos kokybės keramikos rotoriaus struktūra, funkcijos ilgalaikį patvarumą prieš sunkiausia prieskoniai iš pipirų pagal rupi rožinė Himalajų druska arba jūros druska.

    ✔ Paprastas Baterijos Pakeitimas: Tereikia pasukti viršutinę dalį malūnėlis atskirti dvi dalis tai daro dėl akumuliatoriaus pakeitimo.

    ✔ Easy Refill: Tiesiog pasukite prieš laikrodžio rodyklę, nuimkite apačioje akrilo bako tiesiog kaip atsukti elektros lemputę, ir tada papildymo lengvai.

    ✔ Papildomi Didelės Talpos: Mass storage reiškia, kad jums nereikia keisti savo šlifuoklis dažnai.Ji talpina 2.75 uncijų pipirai, apytiksl. 7 TBSPs.

    Pastaba:

    6 AAA baterijos yra būtinas, o baterijos nėra įtrauktas.Produkto sudėtyje nėra druskos ar pipirų.

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Elektrinis pipirų malūnėlis

    Žymos: malūnėlis elektros malūnėlis, automatinis nespresso, malūno pipirai, komercinių elektros prieskonių malūnas, malūnėlis žolė, grūdų smulkintuvas, virtuvės led, salt shaker, angl malūnėlis, virtuvės įrankis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Mamikina91

      Hi there, Nihao! I really have nothing to add))) I will say that I advise!

    • Afilmore

      A large mill for salt or spices, loud enough buzzes))). It is convenient to fill spices. Requires 6 batteries.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai