Nemokamas pristatymas visiškai naujas originalus logika valdybos T400HW01 V4 40T02-C02 už L40DR93 L40R1 LU40K1 40-colių LCD TELEVIZORIUS Nemokamas pristatymas visiškai naujas originalus logika valdybos T400HW01 V4 40T02-C02 už L40DR93 L40R1 LU40K1 40-colių LCD TELEVIZORIUS

Nemokamas pristatymas visiškai naujas originalus logika valdybos T400HW01 V4 40T02-C02 už L40DR93 L40R1 LU40K1 40-colių LCD TELEVIZORIUS

€29.83
Yra sandėlyje
w120742

Modelio Numeris: T400HW01 V4 40T02-C02
Prekės Pavadinimas: BUBPPOO
Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
Produkto Tipas: Planšetinio kompiuterio LCD
Ekrano Dydis: >13 Colių
Suderinamos Prekės: Universalus

  • 条件:全新100%

    pirkėjas privalo perskaityti!!!

    Pls pastaba:

    1:Aprašymas prieš perkant, prašome atidžiai perskaityti pavadinimą, prašome įsitikinkite, kad valdyba modeliai ir modeliai mašina, jei ne, įsitikinkite, teisę pirkti produktą nesutampa dirbti, tai atsakomybė, kaip pirkėjo, mes neatsakome už, mes galime priimti grąžinti prekes, bet mes ne padengti transportavimo išlaidas, jei turite ne suprasti problemą, jūs visada galite siųsti laišką į mus, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pašto, ačiū!

    2.Šie produktai naudojami, grandinės plokštės komponentų, bet ne skaldyti,mes išbandyti jį prieš mes išsiųstus ,

    3. Visi produktas buvo išbandytas prieš pristatymas.Jei produktas yra sugedęs siuntimo metu, prašome mums pranešti nedelsiant po jūsų gavo.

    4: Nereikia atviras ginčas dėl to, kad produktas yra senas.Mes turime detalų aprašymą.Jei negalite priimti, prašome don ' t make kad ir vengti nereikalingų ginčų.Ačiū!

    5:Dalis produktas yra naujas ir originalus, atsargos turi naujų riedmenų, mes atsiųsime visus naujus produktus, jei naujas akcijų išparduoti, mes išsiųsti senų produktų, tačiau visi produktai yra griežtai išbandyti, prieš išsiųsdami, todėl nesijaudinkite!tikimės, kad jūs galite suprasti!

    6: Visi produktai turi trijų mėnesių garantinį laikotarpį, jeigu turite bet kokios kokybės problemų, jūs galite susisiekti su mumis ,mes galime pakeisti prekių ir priežiūra, Jei nesate patenkintas, Mes stengiamės patenkinti jus, be jokių nuostolių.donot nerimauti

    Pristatymas 1. Jūsų paketas bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas. 2. Mes turime profesionalių pakavimo komanda, kuri gali pack jūsų paketo saugiau ir leiskite jam būti saugiai transportuoti į savo rankas, todėl jums nereikės nerimauti apie tai. 3. Visi elementai gali būti siunčiami DHL, EMS, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas, ePacket. 4. Pakuotės išsiųstus bus siunčiami kad mokėjimo paskirties adresas! 5. Jei kelionės tikslo adresas sąraše yra atokioje vietovėje, turite įkrauti papildomą pristatymo mokestį.Prašome suprasti. 6. Užsakymo deklaracija kaina bus paskelbtas mažos vertės išvengti muitų rinkliavas ir mokesčius.Dėl menkos tarptautinės prekybos politika ir pelno prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų pardavėjai nėra atsakingi už jokį muitinės rinkliavos, vietos mokesčiams, ir jei paketas sukelia muitinės mokesčių, jie turi mokėti už save.Kokybė Ir Garantijos 1. Pirma, visi mūsų LCD ekranai (touch ekranai) bus tikrinami atitinkamų bandymų įrangą ir užtikrina, kad ekranas yra sveika, nes mes žinome, kad, jei ji eina neblogai, tai bus mūsų problema. 2. Jei nesate patenkinti produkto, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo gavimo paketą (turi pateikti nekilnojamojo nuotraukos ir jų Jis įrodymai), jei produktas neatitinka aprašymas, mes suteiksime pakeitimo, grąžinimo. 3. Jeigu projektų yra daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, antra vertus, ir dėvėtų.Mes tik pakeisti prekių, gavę grąžą.

    Žymos: ekranas nextion, ue32f5000, t400hw01 v4 ctrl bd, 45pin, 47la660, TCON Valdyba, bmxc, 2011svs46 5k6k, acer b3 a40, valdybos tv.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kluchka81

      Arrived much earlier than expectation. Seller top100 %. Product working. Highly recommended...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai