2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis 2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis 2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis 2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis 2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis 2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis

2-in-1 Skaitmeninis Matuoklis Kampas Inclinometer Kampas Skaitmenine Liniuote Elektronų Goniometer Matlankis Kampo ieškiklis Matavimo Įrankis

€9.01 €5.40
Yra sandėlyje
w120670

Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
Medžiaga: Aliuminio-vario Lydinys
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: JJ193006

  • Aprašymas:

    1, 2-in-1 multi-funkcija: matavimo kampas 0-360 °, graviruotas linijos ilgis 810-197-200: 200,300

    2, įvairias programas: plačiai naudojami medienos apdirbimo, baldų, statybinių medžiagų, apdailos, mokyklos, šeimos PASIDARYK pats, mechaninė perdirbimo ir kitose srityse.

    3, pirmasis pasaulyje: sutirštės ir išplėsta valdovas, naudojant super-strength nailono ir stiklo pluošto medžiagų inžinerijos, geras tvirtumas, dilimui, nr. deformacijos, nė viena vertus, lengvas ir patvarus.

    4, padidinti sustorėjimas rankenėlę, elastinga ir lengvai įvertinti, patogus ir patikimas.

    5, viso ekrano didelis LCD ekranas, matavimo duomenų, skaitymas yra paprasta ir patogu.

    6, vaizduoklis: mastą ir laipsnį atsitiktiniai perskaičiavimo

    7, bet padėtis gali būti išvalytas, siekiant palengvinti absoliutus ir santykinis matavimo matavimo.

    8, bet padėtis gali būti prižiūrimi, lengvai įvertinti skaitymo.

    9, su automatinio išjungimo funkcija, taupymas, energijos suvartojimas, ir pailginti baterijos tarnavimo laiką.

    10, butas atgal valdovas, lengva parengti ir įvertinti.

    11, CR2032 3V ličio baterija maitinimo, aukščiausios baterija.

    12, aukštos rezoliucijos: 0.05 ° / 3'

    13, tikslumas: 0.5 °

    14, kietas juoda valdovas ant balto metrinė sistema dvigubo masto linija, akį traukiantis ir turtinga, lengva skaityti.

    Į paketą įeina:

    1* kampas valdovas

    Sugrįžimas \Grąžinti

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Garantija

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!

    Atsiliepimai

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: matlankis, skaitmeninis lygis inclinometer, matlankis nerūdijančio plieno, sąsiuvinis dažai, jautis kampo jutiklis, skaitmenų valdovas, skaitmeninių elektroninių inclinometer, 12v maitinimo šaltinis, vario detektorius, kampas matlankis.

  • Atsiliepimai (1)

    • Parfenybojumacok

      Muito bom chegou rápido.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai