Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims

Seksualus žaliojo gali nuimamas stiliaus vakarinės suknelės promenadzie suknelė blizgančiais chalatas de soiree mermaid dress naują stilių vakarą chalatai moterims

€88.26 €40.60
Yra sandėlyje
w119441

Traukinys: NĖRA
Rankovės Stilius: Rankovių
Apdaila: Blizgučiais
Medžiaga: Poliesteris
Stilius: Šviečia,Elegantiškas,Seksualus,Pigiai,Mados,Prabangos
Elemento Tipas: Vakarinės Suknelės
Proga: Oficialus Šalis suknelė , vakarinę suknelę , Promenadzie suknelė ,inscenizacija suknelė
Sezonas: Vasara/Pavasaris/Ruduo/Žiema
Talėja: Natūralus
Prekės Pavadinimas: poemssongs
Iškirpte: V-Kaklo
Built-in Liemenėlė: Taip
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Kostiumas: Vestuves Raudonas Kilimas Ypatinga Proga
Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
Audinio Tipas: china
Mados Elementas: Paprastas
Kilmės: KN(Kilmės)
Siluetas: Trimitas / Mermaid
Tikrasis Vaizdai: Taip

  • Dėl konkurencingumą rinkoje, tai yra neišvengiama, kad kokybės suknelės rinkoje yra nevienoda.Viršuje suknelė kokybė visada buvo mūsų būdas.Mes paneigti low-end produktus.Taigi, mes norėčiau maldauti atleidimo iš klientų, kurie prašo pigūs, bet žemos kokybės suknelė iš mūsų, kaip ir mes ne teikti kad.Be atsižvelgdamas kokybės, kaip mūsų prioritetas,, mūsų šūkis visada buvo, kol mūsų klientų priešais mūsų pelno.Mes tikime, kad galime pasinaudoti viena kitai bendrą vystymosi.Mes nuolat kurti naujų suknelių, o mes sveikiname visus mūsų klientams, naujų ir senų panašūs, kad parduotuvėje iš mūsų parduotuvės.

    *PATARIMAI:

    1.Mes naudojame S , M , L , XL .Tai, Atitinkančios bet kurią šalies dydis .Prašome griežtai laikytis mūsų dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų. (2 - 4cm )

    2.Suknelė nėra matuojamas asfaltuotas būdu, drabužiai yra elastinga , ir mūsų dydžio lentelės yra medžiaga elastinga nuo mažiausio iki didžiausio ruožas dydžio , galite, pagal jūsų dydį, pasirinkti suknelė dydis ( Labai svarbu ) 3.Dėl audinio tai konkreti savybė iš vakaro suknelė , ten bus šiek tiek blizgučiai nuleisti, tai yra normalus reiškinys ir neturi įtakos padažu.

    *PATARIMAI:

    1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

    2. Suknelė yra visi rankų darbo , todėl modelis pozicija kiekviena suknelė bus šiek tiek kitoks.Tai yra normalus reiškinys.

    3.mūsų suknelės yra be traukinio.mes ne apsiūti suknelė apačioje, nes audinys yra ypatinga ,tačiau neturi įtakos padažu .Suknelė taip pat gali būti dėvimi tinkamai, jei ji yra ne apsiūti.

    4. Dėl audinio tai konkreti savybė iš vakaro suknelė , ten bus šiek tiek blizgučiai ir granulių nuleisti, tai yra normalus reiškinys ir neturi įtakos padažu.

    Tai žaliojo gali nuimamas

    Žymos: vestuvių vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 m., polka dot liemenė, didelis vakare gown, afrikos dashiki maxi suknelė, striukė china, lo vakare gown, oficialų suknelė, chalatas moterims, žaliojo suknelė moterims, bailys sleepwear.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai