Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės

Žiemą Elektros Baterijos Šildymo Pirštuotas Šildomas Pirštines Motociklų Lenktynių Jojimo Pirštinės " Touch Screen Baterija Guantes Moto

€17.15
Yra sandėlyje
w118852

Sportas Tipas: Dviračių sportas
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Medvilnės
Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės

  • ?Jei norite ieškojau pirštines, kad išlaikyti savo rankas šiltu karčiųjų žiemos oras, mes turime šildomas pirštines galite čia! ?

    Produkto Privalumai:

    ? Anti-Slydimo,Vandeniui

    ?Kvėpuojantis,Išlaikyti šiltas

    ?Šilumos Apšiltinti&Vėjo

    ?skatina kraujo apytaką

    ?paramos šaltų rankų skausmai

    ?Sveikatos ir saugos: Šį šildymo pirštinės priimti tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo elementus skatinti kraujo apytaką , sumažinti pirštų sukelia šalčio sustingimas, išlaikyti savo rankose, šiltas ir jaukus!

    ?Premium Šildomos Vertus Šilčiau: Kaitinimo elementai padengti visą galinę ranką ir pirštus iki pirštų galiukų, užtikrinti šilumą .Iš karto, Šiltas, per 30 sekundžių , gali būti naudojami sub-zero srityse.

    ?Vandeniui ir vėjui atsparus: jutiklinio ekrano pirštinės saugo rankas sausas ir nuo drėgno ir šalto -Šios pirštinės gali apsaugoti rankas nuo vandens purslų.

    ?Pažangios kontrolės:3 šildymo lygiai ( aukštas , vidutinis , žemas ).Šildymo temperatūra šildomos pirštinės gali siekti iki 145°F ir paskutinės 4 valandas, Aukštu Lygiu ir pastaruosius 8 Valandas ir ne Žemo Lygio.

    ?Touchscreen Smartfon: pirštinės nykštys, smilius, vidurinis pirštas yra elektrai laidžių metalų skaidulų, galite naudoti smartfon be kilimui pirštines.

    ?Anti-slydimo Silikono Delno: delnai žiemos pirštinės yra pridedamas su anti-slydimo silikagelis-pirštinės gali veiksmingai pateikti savo rankomis gerą sukibimą žiemos sporto ar darbo ir padaryti savo darbą efektyviai.

    ??Kuris idealiai tinka visų rūšių lauko veikla, pavyzdžiui, jodinėjimas, lenktynių, žvejyba, žygiai, slidinėjimas, motociklų sportas, medžioklė, alpinizmas, bėgimas, sankach, alpinizmo, dviračių sportas ir t. t.

    Produkto aprašymas:

    ✅Powered by Baterija & Reguliuojama temperatūra:3 įvesties įtampos yra tik 3.6-4.5 V ir 6 įkraunamos AA baterijos (self-jeigu) gali būti naudojamas nuolat 6-8 valandas, o energijos taupymo režimas, duoti savo rankas šiltu šaltą žiemą!

    ✅Šildymo Temp ir Darbo Valandų:Po power-on, šildymo temperatūra gali būti 42-50 laipsnių Celsijaus žmogaus kūno.

    ✅Padėti skatinti rankų kraujotaką: šildomos pirštinės gali padėti skatinti kraujo apytaką, malšina skausmą, raumenų, artritas, šaltas oras, ar tiesiog daugiau komforto ir šilumos.

    Specifikacijos

    Produkto Svoris

    333G

    Gaminio Dydis

    (L x W x H)

    45 × 40 × 2cm / 17.7 x 15.7 x 0.8 cm

    Pakuotės Turinys

    Automobilių Pagalvėlės Atminties Putos × 1(1 pora pirštinių + 2 3 AA baterijos dėžės (be baterijų) = 1 set)

    Medžiaga

    Anglies pluošto kaitinimo viela

    ŠILTAS PRIMINIMAS:

    Ilgai paspauskite 3 sekundžių įjungimo/IŠJUNGIMO mygtuką, norėdami aktyvuoti baterija.

    Prašome visiškai įkraukite baterijas, prieš pirmą kartą naudojant juos.

    Prašome mokestis abi baterijas vienu metu.

    Pilnai Įkrautos: Greenlight(Įkroviklio Indikatorius)

    Plauti Rankomis, Minkštas Plauti!

    DUK:

    Q: ar Gali šios pirštinės būti touchscreen?Jei taip, tai pirštas gali kontekste?

    A: Taip, gali būti touch " ekraną.Nykščiu ir rodomuoju pirštu touchscreen.

    Q: Kaip tikrosios dydžio jie?

    A: Kaip jūs normalaus dydžio užsakymo.Dydis tinka visiems suaugusiems ir senjorams

    Q: Yra visą pirštinės atsparus vandeniui?

    A: aš manau, jie turėtų būti ir jie yra labai atsparus vandeniui.Jie taip pat yra gerai izoliuoti - jie saugo savo rankas gana šilta.Nėra nieko blogiau nei šlapia pirštinės sniego, todėl aš sakyčiau, šie būtų gerai dirbti.

    Žymos: pirštinės moterims, exo šildomos pirštinės, lytis elektros pirštinės, moto kailio pirštinės, dviratis treniruoklis, šilumos padas, usb šildomos pirštinės baterija, neoviva, dain, mažinančiu šildomos pirštinės.

  • Atsiliepimai (2)

    • Refistro1986

      They're fine but I thought I was warming up more, and the battery box is a little cumbersome.

    • Juroypo Chuyennho Phajhokem

      Works well am very happy with it

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai