Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų

Scooter Padangos Kieto Skylė Padangos Ilgaamžė Padanga Už Xiaomi Mijia M365 MI amortizatorius Ne-Pneumatinės Padangos Slopinimo Guminės Ratų

€6.53 €3.98
Yra sandėlyje
w117160

Įtampa: 48V
Kilmės: KN(Kilmės)
2 funkcija: Scooter Padangos
Funkcija 5: Riedlentė Padangų
Funkcija 6: Ne-Pneumatinės Padangos
4 funkcija: Absorberio Padangų
Modelio Numeris: už Xiaomi M365 M365 Pro Padangos
Tipas: Rato
Funkcija 1: elektrinis motoroleris, padangų
3 funkcija: Elektrinis Motoroleris Varantys

  • Savybės:

    Smūgio a bsorption ir atsparumas slydimui

    Gumine medžiaga, atspari trinčiai ir anti-slydimo, aukštos kokybės ir patvarus.Su korio skylutė dizainas, Geresniam smūgio absorbcijos efektyvumą.

    Ne - p neumatic

    Šios padangos injekcijos litų iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, gumos.Modelis yra kieto medaus padangos, kad nereikia būti pripūstos, yra patvaresni.

    Prašymas

    Elektrinis motoroleris padangų yra dažniausiai naudojamas rinkoje 8,5 colių motoroleris " vienas su vienu modeliu, M365 originalus modelis.

    Lengvas montavimas

    Elektrinis motoroleris padangų yra paprasta naudoti ir pakeisti, pakoreguoti, lanksčiai ir stacionarių sandariai, ji yra paprasta įdiegti.

    Neprivalomas Spalva

    Motoroleris, padangų turi daug spalvų dizainas.Yra raudona, mėlyna, geltona, žalia ( Kaip Nuotraukose ) galite rinktis.Padaryti jūsų motoroleris daugiau mados.

    Specifikacija:

    Tipas: Elektrinis Motoroleris, Padangų

    Kiekis: 1 VNT

    Medžiaga: Silikonas

    Spalva:Raudona, Mėlyna, Žalia, Geltona , Juoda

    Vidinis Skersmuo: 14.3 cm

    Dydis: 21.0*21.0*5.0 cm/8.3*8.3*2.0" ( L*W*H )

    Grynasis Svoris: 580.0 g/oz 20.5

    Pakuotė:

    1 * Elektrinis Motoroleris, Padangų

    Žymos: galinis sparnas elektrinis motoroleris xiaomi m365, kietų padangų xiaomi, 50cc kinijos motoroleris, mi motoroleris, motoroleris xiaomi, m365, mijia, ninebot remontas, xiaomi mi motoroleris weel, m365 padangos.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai