Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija

Naujus 18650 4p 5p nikeliuotas plienas juostelės 0.15 mm, stačiakampio formos skiltyje Nikelio Juostos Juosta 18650 li jonų baterija "PASIDARYK pats"

€4.49
Yra sandėlyje
w116778

Prekės Pavadinimas: HENGCHANG
Priedų Tipas: Baterijos Priedai
Modelio Numeris: Nikelio Juostos Juostos

  • be baterijos 18650 4p 5p be savininko nikeliuotas plienas juostos "PASIDARYK pats" dviratis baterija, aksesuarai, storis :0.15 mm pastaba: naujas sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik befor it atvykti į oro uostą savo šalies=nėra kelio,prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite visą stebėjimo informaciją. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    7. Pristatymo Terminas:

    EMS:Prekės vežamos iš EMS, pasiekti daugelio šalių, per 6 12 dienų.

    DHL:Prekės vežamos iš DHL, pasiekti daugelio šalių, per 2 iki 12 dienų.

    UPS:Prekės vežamos iš UPS, pasiekti daugelio šalių, per 2 iki 12 dienų.

    HK post: Prekės vežamos iš HK Post oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10 iki 60 dienų.

    Kinija paštu : vežamas iš Kinijos Po oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10 iki 60 dienų.

    1).Pagal Honkongas/Kinija paštu oro paštu: Paprastai, apie 7-60 darbo dienas JAV.UK

    2).Pagal Honkongas/Kinija paštu oro paštu: Paprastai, apie 15-60 darbo dienas AS, , FR, Vokietija.

    3).Pagal Honkongas/Kinija paštu oro paštu: Paprastai, apie 15-60 darbo dienas į Kitą Šalį.

    4).Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 60 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, Mes track

    5).Ryklys Handscustoms pareigas jūs turite mokėti youself

    *Jeigu dėl kokios priežasties, įskaitant "atsisako pasirašyti paketą" arba "atsisakyti mokėti mokesčių", arba "pirkėjas šalies posto priežastis", ir t.t.pirkėjas turi imtis visų prarasti.Mes-už atsakomybę, išlaikyti maisto produktus kairėje Kinijos sklandžiai, kai prekės išvežamos iš Kinijos tada pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę

    siuntos ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Grįžti/grąžinimas

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Garantija

    Mes teikiame 1 metų garantija.Jei prekė yra su trūkumais(išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą po pranešimu) ,prašome mums apie tai pranešti per 3 dienas po pristatymo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę ,siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Jos grįžo afer 15 dayas pristatymo yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas resonsible už visas siuntimo išlaidas.Perkant,tai reiškia, kad pirkėjas davė tylų sutikimą politikos.Jeigu reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes dirbame su jumis, kad reachi win-win.

    Atsiliepimai

    1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    2.-Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Atsiliepimus ir palikti Teigiamą Atsiliepimą apie alibaba po

    sandoris yra baigtas,ir mes suteiksime jums keletą nuolaida arba kai dovana kitam užsakymui

    -Mes tikrai paliks jums Teigiamų Atsiliepimų, kai pristatymo patvirtino.

    3:Jei turite kokių nors kitų produktų, kad nereikės mūsų svetainėje,galite man pasakyti!Anythingx mes padaryti ne gerai,Pls pasakykite mums!

    4:esu labai dėkingi, jei galite man duoti teigiamą atsiliepimą, kai gaunate prekes,jūs Turėtumėte turėti jokių problemų,pls nereikia pamiršti, kad susisiekti su manimi artimiausiu metu.Ačiū.

    Transportas baterija yra labai sudėtingas dalykas, todėl, mes pagal savo pristatymo adresą pasirinkite express " kompanija, ne visi skubių siuntų bendrovės, Kurjerių yra pasirengę transporto baterija.Bet nesijaudinkite, mes pasirinkti tinkamiausias Kurjerių kompanija, o vežimas kaip įmanoma greičiau.

    Žymos: nikelio juostos, švedijos televizija, evpad, aš iptv smart, 18650 nikelio juostos, 5m vėliava, nikelio juostos, 18650 baterija juosta, 18650 nikelio, arabų šeštadienis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai