Didmeninės! 50 / 100 vnt 7-12 cm Fazano Uodegos Vištos Plunksnų,

Didmeninės! 50 / 100 vnt 7-12 cm Fazano Uodegos Vištos Plunksnų, "PASIDARYK pats" papuošalai, galvos Apdangalai, Amatų Dreamcatcher Apdaila

€9.78 €5.87
Yra sandėlyje
w116073

Medžiaga: Fazano Plunksna
modelis: Žalias
Prekės Pavadinimas: G Beging
Modelio Numeris: 7-12 cm

  • Prekės Aprašymas

    Spalva : Natūralios Spalvos

    Kiekis : 50 / 100 vnt.

    Dydis : 12-20 cm

    Naudojimas : Amatai, Menai, Costuming.

    Sąlygos : 100% nauji ir geros kokybės kruopščiai dezinfekuoti, valyti

    Laivybos politika

    1. Visos mūsų paketai yra siunčiami per China POST " oro paštu.

    2. Tarptautinis pristatymas gali užtrukti iki 20 darbo dienų.

    3. Prašome patikrinti savo pristatymo adresą atsargiai, prieš mokėjimo, jis negali būti pakeistas, jei užsakymas buvo baigtas.

    4. Jei jums reikia daugiau trumpą laiką, prašome susisiekti su mumis, mes galime siųsti per DHL/UPS/EMS, ir visi kiti kurjeriai norite, bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo išlaidas.

    Grąžinimo politika

    Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, ir dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš siuntimas atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti& keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų grįžti elementą.

    Atsiliepimai

    1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !

    2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

    3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

    Žymos: Plunksna, žąsų plunksnų, plunksnų raudona, svajonė plunksna, plunksnų ornamentu, plunksnų gaidys, dekoro plunksna, plunksnų plaukiojančioms priemonėms, plunksnų kamuolio, plunksnų indijos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai