Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din

Automobilio Vairo Valdymo DVD 2din "android" Langą "Bluetooth" Mygtuką Universalus belaidis vairo nuotolinio valdymo kostiumas 7018b

€16.98 €8.49
Yra sandėlyje
w114851

Radijo Dažnių Atsaką: automobilių dvd nuotolinio valdymo vairas mygtuką
OSD Kalba: lietuvių
Yra dropship: Taip
Modelio Numeris: CT-MP5-112 Valdytojas Raktas
Prekės Pavadinimas: THREECAR
Prekės Svoris: 0.3kg
Elemento Tipas: Nuotolinis Valdymas
Sertifikavimo: NĖRA
Specialios Funkcijos: Lengvas diegimas ir šalinimas.
Produkto pavadinimas: Vairo Nuotolinio Valdymo
Rezoliucija: Vairo Nuotolinio Valdymo
Punktas: Valdytojas Raktas
Kilmės: KN(Kilmės)
Universalus Vairas Valdytojas: Taip
Įtampa: 12V
Modelio Pavadinimas: belaidžio Automobilio vairo nuotolinio valdymo mygtukai
Elemento Dydis: Nuotolinis Valdymas
Ekrano Dydis: NĖRA
Medžiagos Tipas: abc
Krova: In-Dash
Galia: Vairo Nuotolinio Valdymo
spalva: juoda

  • 2019 Automobilio Vairo Valdymo DVD Universalus belaidis Automobilio vairo nuotolinio valdymo pulto mygtukus, 2 din Automobilinio Stiliaus Ypatybės: 1, naujausias dizainas, modeliavimas, 2, graži išvaizda, 3, Universalus produktas, tinka visiems automobilių DVD grotuvas, "Android" ir tinka visiems 2 din car DVD grotuvas, 4, belaidis nuotolinio valdymo žaidėjas, jūs galite atsiliepti telefonu, galite pridėti arba subtit. 5, visos pagrindinės funkcijos gali būti pritaikyti, kad nustatyti savo funkciją, 6, iš viso 6 raktai gali būti pritaikytas funkciją, 7, lengva įdiegti, pagerinti vairavimo saugumą, 8, jei jūsų automobilis DVD grotuvas, yra vairo valdymo funkcija, GERAI, šis produktas tinka jūsų automobilio DVD grotuvas naudoti, I promise!Diegimo instrukcijas: 1.Išimkite DVD grotuvas. 2.Pls rasti vairas pagrindinių kontrolės prijungti ir žemės viela DVD grotuvas. 3.Tada tikrinti dėmesį, kiekvienos spalvos linija nuotolinio valdymo imtuvas: A. Raudona linija, kaip priedas/ jungiklis B. GND laidus kaip juodos žemės C. KLAVIŠĄ 1(Blue) MYGTUKĄ 2(Baltas) Rasti originalus vairas kontrolės plug transporto priemonės, ir prijungti jį prie vairo kontrolės laidas blokas.Jei DVD grotuvas turi tik viena vairas kontrolės laidas, pls susisiekti su mėlynos ir baltos spalvos laidas į šią eilutę. 4.Kai laidai yra prijungti, eikite į DVD grotuvas, vairas sąrankos meniu, paspauskite klavišus vairas tris sekundes, pasirinkite atitinkamą funkcijas ekrane.Tada bus GERAI.

    pastaba: savo dont įskaitant bateriją, nes siunta problema.Draugiškas Priminimas: 1, kreipkitės į profesionalus žmogus, jį įdiegti, prijungus neteisingą kelią, kad prietaisas bus sudeginta, prašome jį žinome. 2, Jei norite įdiegti sau, pls paprašyti padėti mums prieš įdiegti, tada mes galime pasakyti, kaip tai padaryti, ir jums bus sėkmingai įdiegti sau, jos pasididžiavimas. 3, Pls SUSISIEKTI su MUMIS dabar, jei turite bet kurį procesą klausimas, tada mes galime išspręsti jūsų reikalas.bet PLS DONT suteikti mums ginčo ar blogai, apžvalgos, arba tiek mums, prarado galimybę kalbėti, tikiuosi, kad galite gauti jūsų supratimą!! 4, patikrinkite, ar prietaisų skydelio ir priemonės dydžio jūsų originalus CD grotuvas/radija.Jei negalite būti tikri, prašome susisiekti su mumis su savo automobilio modelį, metus ir originalus DVD dydžio.Nėra jokių muitų mokesčių?Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Žymos: skaitmeninis radijas android, automobilio radijas, "bluetooth" automobilio radijo, "bluetooth" auksas, 2 din "android" radijas, 2din android radijas, "android" automobilių, "android" automobilio radijo, fm radijas, "android" telefonas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai