4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone 4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone 4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone 4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone 4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone 4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone

4 in1 10W Belaidis Kroviklis Stovėti Dock for iPhone "11 Pro Xs Max 8 X Sparčiojo Belaidžio ryšio Apmokestinimo "Apple" Žiūrėti 5 4 3 2 Airpods

€24.89 €16.18
Yra sandėlyje
w114706

Pastatytas Aušinimo Ventiliatorius: No
Prekės Pavadinimas: yinkuu
Maks. Išėjimo Galia: Kita
Kokybės Sertifikavimo: BMK
Įkrovimo Pagalvėlę Medžiaga: Plastikiniai
Jungties Tipas: C Tipo
Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
Savybės: Naudojamas Su Ausinių
Kilmės: KN(Kilmės)
Forma, Funkcija: Stalinio Stovo

  • Daugiafunkcį Telefoną, Belaidis Kroviklis 18W Ausinės Žiūrėti Krovimo Doko Stotis Greito Įkrovimo iPhone

    Savybės

    1. C tipo sąsaja greito įkrovimo, stabilios ir stiprios srovės,baterija 0.1 s response.ATB technologijų ir elektromagnetinės indukcijos belaidžio įkrovimo technologija yra remiamos automatinė temperatūros kontrolė, daugiau nei srovės, nei įtampos ir daugiau-temperatūros apsauga, ir taip užtikrinti, kad mobilusis telefonas yra apsaugotas įkrovimo metu.Apmokestinimo bazė yra šilumos išsklaidymo dizainas, ne spinduliuotės, žemos temperatūros įkrovimo neturi įkaisti.

    2. Built-in labai efektyvus komponentų ir pažangios chip, teikia su išskirtiniu daugiafunkcinis pažangi apsauga, pvz., temperatūros kontrolės ir įtampos apsaugos, temperatūros kontrolės, ir užsienio objektų aptikimo.Apsaugoti savo prietaiso baterijos iš per didelė įkrova siekiant užtikrinti, kad jūs ir jūsų prietaisas yra saugus.

    3. Belaidžio įkrovimo stotis turi Qi-sertifikuotos, su pažangios apsaugoti technologija, teikia temperatūros kontrolės, viršįtampių apsauga, trumpo jungimo prevencija nuo srovės apsauga ir daugiau.

    4. Šį rinkinį sudaro 4-in-1 bevielis įkrovimo stotis, Tipas-C Maitinimo Kabelis (3ft/1m ilgio), vartotojo vadovas.Prašome būti tikri, su Saferell, kiekvieną gaminį, mes išsiųsti jums išgyveno serijos kokybės tikrinimo procesus.

    Specifikacija:

    Produkto modelis: OW-01

    Pagrindinės specifikacijos:

    Belaidžio įkrovimo standartu: Chi

    Galingumas: 15W

    Įėjimo įtampa/srovė: /9V-2A/18W

    Galia: Mobilus telefonas: 15W.10W, 7.5 M, 5W Žiūrėti: 2W.Ausinės: 3W "Apple" rašiklis: 1W

    Įkrovimo dažnis: 105-205 KHz

    Įkrovimo atstumas: 0-8mm

    Įkrovimo efektyvumas ≥75%

    Gaminiai sertifikuoti CE/Rosh

    Dydis: 190*109*19mm

    Procesas: purškimo gumos naftos procesas

    Galimos spalvos: juoda/balta

    Priedai: pakavimo dėžutė, instrukcija, USB-C kabelis (1M)

    Komplektą Sudaro:

    1*Įkrovimo Stotis

    Žymos: doko stotis belaidžio, kroviklis iwatch, belaidžio kroviklio stovi lempos, 3 1. įkrovimo dokas "samsung", appl žiūrėti įkroviklis, "iphone" belaidžio kroviklio stovėti uk, belaidžio įkrovimo stovas "apple" žiūrėti, 3 1. baterijos kroviklis, 1-3 įkroviklis, bevielis greitas įkroviklis 3in1 "apple".

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai