Klonavimo Miltelius Modelis Klonavimo Miltelius Modelis Klonavimo Miltelius Modelis Klonavimo Miltelius Modelis Klonavimo Miltelius Modelis Klonavimo Miltelius Modelis

Klonavimo Miltelius Modelis "PASIDARYK pats" Dovanų Rankų Mold Milteliai 3D Vertus Purvo Motinos Diena Papuošti Pora Dovana Gipso Miltelių Suvenyrų Mados

€4.56 €3.87
Yra sandėlyje
w114678

Temos: žmonės
Stilius: Modernus

  • Aprašymas:

    Spalva : kaip parodyta paveikslėlyje

    Medžiagos: milteliai

    Gaminio Dydis: klonas milteliai:13*18*1CM

    Modelis milteliai:10*15*1CM

    Aukso milteliai:4*4*0.2 CM

    Šepetys : 17*1*1 CM

    Apie Liejimą, Suvenyrai KŪDIKIŲ Gipso Liejimo Atmintį Rinkinys:

    1.3 D Vertus Dizainą, jums siūlo vieną kartą gyvenime galimybę atkurti rankos arba kojos iš savo (dievo) vaikų tris ašis ir tikslią informaciją.Paprasta programa suteikia plataus profilio dizainą ir suteikia amžiną suvenyrų, kuriuos galite rinkti.

    2.Nepraleiskite šios progos sau arba kaip išskirtinės dovanų idėjos proga gimdymo, a krikštynos ir t.t šeimos ir krikštatėviai.

    3.Išsaugoti tauriųjų išsamiai!Nuostabi gumos pelėsių bus užfiksuoti ploni nagai, nagai, duobutės & pėdsakus.net jei kūdikis wiggles!Tai paprasta, greita ir smagu.Viskas ko jums reikia yra vandens ir kūdikiui.

    4.Šį rinkinį sudaro medžiagų galima padaryti 2 pilnas liejiniai.Medžiagos gali prisitaikyti prie rankos ar kojos dydis kūdikis nuo 3 iki 9 mėnesių amžiaus.

    Step-by-Step Instrukcijos:

    (1) Mišinio liejimo miltelius su vandeniu.Įdėkite kūdikio koją ar ranką į liejimo konteinerių.Maždaug po 75 sekundžių pelėsių rinkinių.Kraipyti kūdikio koja (arba ranka) iš liejimo medžiagos.

    (2) Sumaišykite maišelio lieti akmens su vandeniu.Supilkite liejant mišinį į formą.Tegul lieti akmens harden dvi valandas.

    (3) Atskleisti pelėsių ir gauti statula.

    (4) Dažų ir enjoy it!

    Produkto paaiškinimas:

    * Amžius nuo 2 mėnesių iki 1 metų amžiaus: 100g +100g miltelių klonas-ranka ar klonas-pėdos.

    * Amžius nuo 1 iki 2 metų: 150g ranka modelis, 200g pėsčiaisiais modelis

    * Vyresnis vaikas, tuo didesnė rankų ir kojų, labiau dozę reikia.

    * 300g moterų vertus, 500g vyrų rankinio

    Pastaba:

    Prašome leisti 1-3.0 Mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

    Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

    100% Brand new ir aukštos kokybės Rankų Pelėsių.

    Pirmoji dovana, skirta jūsų kūdikiui, išsaugo prisiminimus,

    Ir saugo jūsų prisiminimus likusį savo gyvenimą.

    Kūdikio įspaudas, tėvų prisiminimai, sveikatos ir nekenksmingas, ir neturi įtakos kūdikio sveikatai.

    Tegul amžinas įspaudas amžinasis gyvenimas - laimingas plotas - meilės dovanos.

    Pakuotės sąrašas:

    1*100G klonas milteliai

    1*100G modelis milteliai

    1* Teptukas vienas

    1* Aukso milteliai

    1* Instrukcija

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą. 2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.Įprastomis aplinkybėmis, mes sumažinti nurodytos vertės daiktų.

    3. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per Kinijos Registruotu Oro Paštu arba www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas.Ji trunka 25-60 darbo dienų tranzitu priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 4 savaites, nors kai kuriems gali užtrukti iki 6 savaičių.Tai yra normalu, mums labai tikiuosi, kad jūs galėtumėte suprasti tai, kad tarptautinio tranzito iš mūsų kontrolės.Jei norite gauti produktai greitai, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti Express pristatymas per DHL.

    4. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu.Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą.Ačiū. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir susisiekti su mumis ir gauti adresą.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, mums, be abejo, būsime labai dėkingi už tai.2. Jei yra keletas problemų su mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis per pirma www.automotoplius.lt Trademanager, pranešimo ar el. paštu.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir suteikti mūsų geriausius sprendimus, prašome patikėti, kad mums neleis jums padengia nuostolius.

    Žymos: ranka traukinys, modernus dekoro, angelas pakabukas, 3d metalo modelis, ranka pelėsių silicio, pirmininko mao, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis miniatiūriniai, šalies suvenyrų, 3d tortas pelėsių, Laivas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Blaineer4

      The package is very small.

    • Philip Evolution

      Little plaster

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai