Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė

Gamtos Obsidianas Simbolis Drožyba Piramidės Akmens Švytuoklė Už Radiestezja Reiki Amuletas Kvarco Kristalo Pendulo Būrimą Priemonė

€11.30 €6.78
Yra sandėlyje
w112538

Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: 2cm*4cm
Už proga: Gatvė , Šalis , Kasdien
Prekės Pavadinimas: PONGT
Lytis: MOTERIS
Bauda ar Mados: Mados
Aplinkosaugos Standartus: Nikelio, Švino ir Kadmio Nemokamai
Pakabučiai Tipas: skaidrės
Medžiaga: akmuo kristalas
Funkcija: Miego Tracker
Stilius: Madinga
Elemento Tipas: švytuoklės
Svoris: 16G
Modelio Numeris: RP0366
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Formos\modelis: AUGALŲ
Pagrindiniai Akmens Spalva: kaip rodo nuotrauką
kilmės vieta: Iš Kinijos
Kitus Stilius: vintage,paprasta
Metalo Spalvos: cinko Lydinys

  • Pavadinimas: gamtos obsidianas simbolis drožyba Piramidės akmens švytuoklė už radiestezja reiki amuletas kvarco kristalo pendulo Būrimą Priemonė Dydis: 2cm*4cm Grandinės:19cm Svoris:16 g Medžiaga:Natūrali stonecrystal crystal piramidės gali būti naudojamas nupilama neigiamos energijos ir užsikimšimas iš čakrų.AMETISTAS yra akmens dvasingumo ir pasitenkinimo, tai suteikia stabilumo, atsparumo, vidinę ramybę.Šyva Lingum išgraviruotas akmuo su pirmojo Reiki Attunements Cho Ku iš Naujo.Universalus Simbolis galią ir meilę.Naudoti šią šventą bet įrankių energijos dirbti būdas, kad jūs praktiškai.Pareikšti Cho Ku Re Energijos jūsų Kristalų Tinklelį ar Šventas Altorius Vietos!

    Žymos: crystal švytuoklės, amuletas slavų, papuošalai wiccan, religinių piramide, natur akmens, obsidianas akmens, selenitas stick, reiki simboliu, stiklo papuošalai, renault talisman.

  • Atsiliepimai (3)

    • Ashrafxhassan

      Прелесть!!!! Доставка быстрая!!!! Продавец общительный!!!! Маятник красивый, аккуратно сделано . Главное работает( уже проверила)

    • Randyw1962

      HELLO , YES , I REALLY DO LIKE MY NEW PENDULUM , THANK YOU . ALAN CAMPBELL .

    • Raj Kohistani

      perfect++++

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai