Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis

Lėlės 1/3 bjd doll dovanos mergina, Pilnas komplektas Lėlės Keisti Akis "PASIDARYK pats" Lėlės Geriausia Valentino Dienos Dovana mergina Mergaičių žaislai

€174.88 €90.94
Yra sandėlyje
w112043

Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Lytis: Unisex
Baterija: no
Amžius: > 3 metų
Elemento Tipas: Lėlės
Temos: Filmų ir TV
Forma: 1/3
Medžiaga: Vinilo
Kilmės: KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris: Mados
Įspėjimas: Vaikams virš 3 metų amžiaus
Modelio Numeris: BV24001-14
Tipas: Interaktyviosios Lėlės
sąlyga: Akcinė Straipsniai
Matmenys: 60cm
BJD/SD Požymis: lėlė

  • Mieli klientai, kviečiame NEMEE DIRBTUVIŲ PARDUOTUVĖ.Tai yra Kinų Pavasario Šventė, nuo vasario 4-osios iki vasario 20-ąją.Mes bus pradėti laivybos užsakymų per šį laikotarpį, vasario 21.Mes tikrai atsiprašau už pristatymo vėlavimą sukėlė.Linkiu jums ir jūsų šeimai, geros sveikatos!

    DUK

    1.Apie Laivybos laivybos laikas yra apie 10-60 darbo dienų Kinija Paštu,5-10 darbo dienų EMS, 10-20 darbo dienų oro paštu.Taip pat galite pasirinkti, siuntos, DHL ar FedEx.Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris,oro ir vietos papročius,gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi. 2.Apie Mokėjimo, Mes priimame mokėjimus per Alipay čia. 3.Apie Garantija 12 Mėnesių garantija iš įsigytų datos.Jūs turite susisiekti su mumis PIRMĄ, prieš grįžtant į sugedusį elementą RMA numerį ir grąžinimo adresas, instrukcijos.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos išlaidos laivų elementą atgal,ir mes mokėti už pašto pakeitimo.Garantija negalioja tais atvejais, netinkamo naudojimo ar netyčinio sugadinimo. 4.Atsiliepimų apie Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai andservices.Prašome pateikti mums Penkių žvaigždučių,Tai yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą. 5.Kitų Politikos sričių, Mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Rimtų Pirkėjų Tik!Prašome pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    Žymos: vadovas manekenas, vyrai bjd drabužiai, lėlės rinkinys atgimsta, dekoro monster high, nendoroid, 13 bjd doll, atgimti, bjd nuotrauka, 16 bjd doll, j. lėlės.

  • Atsiliepimai (3)

    • Marinan 1981

      The doll is very beautiful) came safe and sound. It was a month and a half

    • SHARONEN

      Milah! The box was really good, but thank God it's okay with the doll. Very beautiful!

    • Oleg Soloveichik

      Everything was afraid will come with some defect and badly made, but everything is super, the doll is really beautiful, how alive, now ahead of the photo shoot :)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai