50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys

50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Krepšys

€6.62 €5.56
Yra sandėlyje
w111947

Prekės Svoris: 125g
Elemento Tipas: Vystyklų Krepšiai
Elemento Aukštis: 30cm
Elemento Ilgio: 60cm
Sertifikatas: SGS
Prekės Pavadinimas: nimbirds
Modelio Numeris: 50*60 cm vystyklų krepšiai
OEM &ODM: Priimtina
Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris
Elemento Plotis: 50cm
Uždaryti Tipas: STRING
Didmeninė užsakymo: Priimtina
Funkcija: Daugkartinio naudojimo ,plaunamas,ekologinio
Stilius: Viena Pakuotė
Modelio Tipas: Kietas
Medžiaga: atsparus vandeniui PUL
Pavadinimai: vystyklų Kibiras Linijinės
Dydis: 50*60cm
Punktas: 50*60 cm Kibiras Linijinės & Šlapias krepšiai
Svoris: 125g/pc
Maišo Stilius: Kieta medžiaga šlapių vystyklų krepšys

  • 50*60 cm, Sutraukiamas Maišelį Ir Vandeniui Kelionės Šlapias Maišas Vienos Kišenės Vystyklų Kibiras Linijinės Maišo Kietojo Sauskelnių Drėgnų D ry Krepšys Išsamiai Aprašymas: 1. Už vystyklai, rankšluosčiai & travel, kibiras linijinės šlapias krepšiai augti su jumis nuo kūdikio, vaikiška, paauglių, suaugusiųjų, kaip geriausias būdas saugoti drėgnų daiktų! 2. 100% poliesterio audinio dizaineris šildomi su drwstring uždarymo, jie yra storas ir minkštas , skirtingai nuo kitų krepšys! 3. Nebus viko, net su drėgniausias daiktų!Mašina galima skalbti. 4. Eco-Friendly + madingi : kūrybiški, gauti keletą, kad naudoja yra begalinis! 5. Tai visiškai patogu ir galima skalbti. 6. dydis 50x60cm.Aptions vystyklų:

    1. su 1 įdėkite = 1 pc vystyklų padengti + 1 pc vystyklų įterpti.

    2. tik 1 vystyklų padengti = 1 pc vystyklų padengti tik.

    Kibiras Įdėklo Medžiaga:vandeniui PUL

    Kišenė:lygiosios-string kišenėje

    vieną pockeet šlapias maišas kišenės angą su priedus aukštos qua l energijos raišteliu

    Dydis:50x60 cm

    aukštos kokybės TPU filmas

    atsparus vandeniui PUL

    Geesen Vystyklų

    Apie Mokėjimą: 1.Visi mokėjimai atliekami www.automotoplius.lt yra tvarkomi Alipay.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Jei mokate tarptautinės kredito kortelę arba, jei jums naudoti mokėjimo internetu būdą, pavyzdžiui, Alipay, QIWI Piniginės", ar "Yandex", jis bus užtrukti iki 24 valandų, kol jūsų mokėjimas patvirtino. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Apie prekybos: Didmenininkams bus šiltai pasveikino!Mes turime pačių gamykloje, daug didmenininkų buvo pirkti daug elementą iš mūsų gamyklos.Mes suteikiame jums geriausią kainos ir kokybės, taip pat guaranced.Jei jūs einate, kad perkant didelį kiekį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, apie siuntimo, apmokėjimo ir speciali nuolaida!Apie Vežimą: 1.Apdorojimo Laikas: 1~3 darbo dienas, po apmokėjimo, buvo patikrinta.

    2.Nemokamas Pristatymas Methords: ePackage(10~20 dienų), ar www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas (15~40 dienų, Brazilija 50~90 dienų) .

    3.Express Pristatymas Methords: DHL(3~8 dienas), AVS(7-10 dienų).

    4.Pristatymo Laikas: Nes kai sklypas buvo siųsti " post office, jis tapo nevaldomas mus, jei sklypas nebuvo pristatytos laiku, prašome neatidaryti ginčų ir kantriai laukti.Jei norite, kad kiti express, pavyzdžiui: "FEDEX", DHL, EMS ,UPS, ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding.

    5. Prašome palikite mums pranešimą informuoti mus dydžių ir spalvų norite, mes išsiųsti prekes jūsų duomenis, arba mes atsiųsime atsitiktiniai .

    6. Prašome siųsti visiškai teisingas adresas ir telefono numeris ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Sumaišyti spalvas ir modelius yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje.Mes padarysime kartu pristatymas jums.

    7.Muitinės Mokesčių: Mes rašyti mažesnės vertės dėl laivybos ženklų išvengti muitinės mokesčių, bet jei dar yra, bet cutoms mokesčių, visus importo mokesčius ir muitų mokesčių mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė .

    Apie Politiką:

    1.Mes priimame grąžinti per 7 dienų po to, kai gavo paketą.

    2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Mes nepriimame grąžina, jei jums sugedo pakuotę arba mesti originalioje pakuotėje.

    3.Mes bus būti atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas dėl šių priežasčių: išsiųstus blogo straipsnių, su defektais elementus.

    4.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo pašto šie grąžinimo priežastis: nereikia reikia, bet daugiau, nepatinka, ar ne taip, kaip tikitės, ir t.t.

    Apie Atsiliepimą:

    1.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

    2.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų!

    Žymos: kuprinė maišelis vystyklų, nėščia lytis, mama maišo, ika vystyklų krepšys, słomianka 60 cm, kūdikių vystyklų kibiras, automobilių masažo pagalvė, tous vystyklų krepšys, maišelio wet, moto krepšys, xl.

  • Atsiliepimai (1)

    • Txrebelcwgrlnla

      Shipping lasted very long article from the quality forth good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai