JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC

JIMI 4G GPS Tracker GV40 WIFI Hotspot, Vairuotojo Elgesys Vandeniui LTE Ieškiklis Su Naftos Cut-Off Vibracijos ACC Signalą SOS pagal PROGRAMĄ PC

€145.48 €46.56
Yra sandėlyje
w110687

Vietos Tikslumas: ne daugiau kaip 10 metrų
Įrenginio Dydis: 113(L)*51(W)*20(H)mm
Su APP realaus laiko sekimas: Taip "Tracksolid"
Antenos: Built-in GPS keramikos antenos; GSM quad-band antena
Sertifikavimo: FCC
Geo-tvoros įspėjimo: Taip
4G LTE Dažnių: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8
Garantija: Dvejus Metus
Išorės battery low apsauga: Taip
Concox JIMI originalas: Taip
GPS tipas: GPS Tracker
Baterijos Veikimo Trukmė: 30 Val., & Iki
4G wifi locator: Taip
Svoris: 105g
Elemento Dydis: 113*51*20
Ekrano Dydis: Nėra Ekranas
PC stebėjimo platforma: www.tracksolid.com
Balso Monitoringo Taikymo Sritis: ne daugiau kaip 5M
Gps Modulis: Taip
GPS Duomenų saugojimas: 100000 Vienetų
LTE, GPS Tracker: Taip
GPS lustas: u-blox
Nustatyti Vibracijos jautrumo JUTIKLIS: Taip LYGIS,A# A=0-5)
3G Dažnis: WCDMA
Darbinė Įtampa: 9-36VDC
Atsparus vandeniui: taip, IPX5
4G GPS tracker už viso pasaulio: Taip
Concox originalas: Taip
Speciali Funkcija: Interneto Prijungtas
WIFI nustatymas: HOTSPOT,S,N,P#
Vairuotojo elgesio stebėjimą: Taip su staigų posūkį/pagreitinti arba sulėtinti
Baterija: 450mAh/3.7 Vindustrial ličio polimerų baterija
Darbas, kaip WIFI router: Taip
SOS Panikos Mygtukas: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Per įspėjimo dėl greičio: Taip
Įtampa: 36V
gps tracker, auto: Taip
Ryšių Sistema: LTE/WCDMA/GSM 4G/3G/2G SIM kortelės palaikymas
WIFI hotspot: 2.4 GHz
Modelio Pavadinimas: GV40/ JM-VL01 GPS Tracker 4G
Didelis atmintis: 4GB+4Gb
2G GSM dažnis: 850/900/1800/1900 MHz
Budėjimo Laikas: 4 valandos
Nustatyti, LED miego režimas: Taip
Rida Ir Važiavimo Laikas Parametrai: Taip
OTA programinės įrangos: Taip
Modelis: JM-VL01/ GV40 4G tracker
GPS seklys 4g: Taip
Prekės Pavadinimas: WeTrack

  • 1. Įvadas Concox GV40/ JM-VL01 4G Automobilinis GPS Seklys

    Jimi GV40 yra todėl, remiantis gyventi 4G LTE, GPS sekimo ir ryšiai su išor. prt.Jis suteikia jums visus roko kieta funkcijų su žaibiškos ryšiai, net ir sunkiomis aplinkos.Paprastas ir elegantiškas dizainas, GV40 yra ideali laivyno valdymas.CONCOX GV40/JM-VL01 4G Tracker WIFI Hotspot, kaip Maršrutizatorius Gps Tracker Sekimo ir Vairuotojo Elgesys Nuovargį Vairavimo Signalizacijos Naftos Cut-Off & APP.

    2. Suderinamas Su Daugeliu Automobilių

    Mūsų GV40 gps sekimo 4G palaiko daug įtampos įėjimo diapazonas: 9-36VDC.Suderinamas su dauguma transporto priemonių rinkoje!

    3. Kodėl verta Rinktis Jimi GV40/JM-VL01 gps tracker automobilių 4G?

    1). 4G Tinklo Naršymas

    Tiesiog pridėti vieną 4G SIM kortelėje, galite padaryti savo GV40 tracker prisijungti prie interneto lengvai.Mūsų GV40 palaiko LTE (4G)---B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8. WCDMA(3G ir GSM dažnių(2G).Leiskite jums atsikratyti tinklo rūpesčių.

    2). 4G Wi-fi Hotspot

    Galime atsiųsti commad: HOTSPOT, DĖL, N, P norėdami atidaryti 4G "WiFi" prieigos tašku. (N=vardą, 20 simbolių,pagal nutylėjimą: paskutiniai keturi skaitmenys IMEI.P= Slaptažodį, mažiausiai aštuoni, numatytąjį slaptažodį: 11111111) Pridėti vieną 4G SIM kortelės, mūsų GV40 taps maršrutizatorių, kuris numato, WiFi telefone.

    3).100000 Vienetų Duomenų Saugojimas

    Kai mes vairuoti kažkur GSM signalas yra blogas, o GPS signalas yra geras .Mūsų GV40 bus įsiminti "GPS duomenys". 100,000 vienetų, duomenų laikmenomis, kad jūsų istorijos peržiūra labiau realistiškas ir arčiau realybės.

    4).IPX5 atsparumas Vandeniui

    Mūsų GV40 4G GPS tracker buvo super atsparus vandeniui užtikrinti stabilų veikimą sunkiomis aplinkos.Jis ne tik veiksmingai apsaugo nuo dulkių patekimo, bet taip pat nereikia jaudintis, aptaškytos dideliu kiekiu vandens.

    5).Cut-off, Kuro / Elektros ryšių

    Kai savo telefoną gauti nenormalus signalą, mes galėtume išsiųsti naftos cut-off komandą iš savo telefono.Įsitikinkite, kad saugumo ir transporto priemonės, tracker gali tik rodo, kad nutraukė naftos, kai GPS yra galiojantis poziciją statusą ir greitis yra mažesnis nei 20km/h.

    6).SOS Skubios pagalbos kvietimo

    Avariniu atveju, spauskite SOS mygtuką 3 sekundes aktyvuoti SOS signalą.Tada prietaisas pradės siųsti SOS SMS užprogramuoti SOS numeriai ir telefono numerius į kilpą 3 kartus, kol telefonas yra įlaipinami.Įspėjamųjų pranešimų, taip pat bus siunčiama platforma.

    7).Spreadtrum Žvalgybos Lustų Rinkinys

    Mūsų 4G automobilių GPS Tracker GV40 priimti aukštos kokybės apdorojimo chipest-SC9820. Tuo pačiu sumažinant energijos sąnaudos didele atsarga, tikslumas yra labai padidėjo.Leidžia jums mėgautis tiksliau gyvenimą.

    8).Vibracijos Signalas

    Kai mūsų GV40 transporto priemonių GPS tracker suvibruoja kelis kartus, vibracijos signalizacija bus suveikusi.Jei nėra uždegimo po 3 minučių (ACC OFF), prietaisas pradės siųsti vibracijos signalas pranešimą iš karto.

    9).Tūris Signalizacijos

    Kai jūsų automobilis juda iš anksto nustatyti atstumą (kai ACC yra išjungta ir GPS yra fiksuotas).Mūsų GV40 bus išsiųsti poziciją perkelti signalizacijos informacija į jūsų telefoną, įsitikinkite, kad jūsų automobilis yra saugus.

    10).Per Greičio Signalas

    Kai automobilis juda per ribotą greitį vidutiniškai per ribotą laikotarpį, prietaisas bus išsiųsti per greičio signalą SMS su vartotojo.Tokiu būdu, mes galime atkreipti dėmesį, kad naudojant automobilį ir išvengti netikėtų avarijų.

    4. Jimi ' s Rekomenduojame GV40/JM-VL01 4G Tracker:

    1). [Pažangias 4G LTE Technologija] Su 5G lte ateina, 2G ir 3G pamažu bus pasenusi, ji taps sunku rasti 2G/3G SIM kortelės, 4G LTE bus didžiulė, ir dauguma ekonomikos tinkle rinkoje(5G yra nauja technologija, jis bus labai brangus); Jimi Automobilių GPS Tracker ne tik paramos 2G/3G SIM kortelę, bet taip pat dirba su dauguma rūšių 4G SIM Kortelės, pavyzdžiui, "AT&T/T-Mobile", " BŪTI DAUGIAU COMPATILITY!Savo sumanaus vairuotojo manager 2). [WIFI HOTSPOT] Automobilinis GPS seklys yra naujausia integruotos 4G tinklas ir WIFI technologija perduoti 4G signalų iš mobiliojo ryšio operatoriaus "WIFI" signalą pasiekti WIFI hotspot funkcija (4G LTE SIM kortelės nereikia).Prašome, pasirinkite aktyvus 4G GSM SIM kortelė, kurie apima su duomenų, SMS ir Telefono ryšio paslaugos.Jis max palaiko iki 4 išmaniųjų telefonų prisijungti prie interneto per WIFI, pasiekti didelio greičio duomenų dalijimosi išteklius, išsaugoti 4G duomenų vartojimo SIM kortelės į mobilųjį telefoną, 3). [Remote Aliejus/ Power Cut-off & 100,000 Vienetų Duomenų Saugojimo] - Skiriasi nuo kitų įprastą GPS tracker, Toptellite mini GPS seklys yra geriau funkciją (NUOTOLINIO ALIEJUS/POWER CUT-OFF signalizacijos įranga), siekiant apsaugoti automobilį geriau, ši funkcija gali būti gauti iš "Tracksolid" App ar Interneto, laisvai kontroliuoti savo automobilį, bet kuriuo metu.Kai jūs vairuojate prastos GSM signalo srityse, mūsų GPS seklys padės įsiminti gps duomenis ir įkelti, kai signalas atsigavo, todėl sekti istorijos peržiūra labiau realistiškas ir arčiau realybės 4). [Multi-Smart Įspėjimai ir Istorijos Atkūrimą & 3D Street View] 4G automobilių GPS tracker išlaiko 180 dienų sekimo istorija, atkūrimo automobilių kelio iš bet kurio kompiuterio, planšetinio kompiuterio ar telefono, "Android" ir "IOS", PROGRAMOS; Be to, palydovinės ir 2D butas "google" žemėlapis, 3D street view kad automobilio padėties ar judėjimo daugiau intuityviai ir realiuoju laiku su "Google" Žemėlapyje.Jokių rūpesčių, baterija, tiesiogiai hardwire rinkinys su automobilių, teikianti Geo-tvoros įspėjimų, įspėjimai apie SOS / per-greičio signalas / Variklio On&Off / Low battery..ir t.t 5). [Profesionalus App/ Web Platforma - "Tracksolid"】 Anti theft GPS Locator yra profesionalus GPS sekimo sistemos, jūs galite valdyti kelis prietaisus naudojant vieną sąskaitą nemokama programa.tiesiog kaip Off-road komanda, autobusų bendrovė, nuomos bendrovėms, Motociklų ir Sunkvežimių Stebėjimo ir t. t.Atsisiųsti iš " iOS " ar " Google Play Parduotuvėje ir užsiregistruoti sąskaitą, tegul jūsų automobilis pagal akis, bet kuriuo metu, anyehre (Nėra įtraukti SIM Kortelės)

    Žymos: gp tracker, pritaikyti wifi, tracker vehicl, vaizdo įrašymas, drrsses vaikai, karinis kompasas, grandinės raktas, žadintuvas skaitmenų, dviračių electr, karavanas dalis.

  • Atsiliepimai (2)

    • About4444

      You need to have good understanding in electronics in order to install this or have a car shop do it for you

    • 9xpw3iup83x

      Excellent equipment, I recommend it to 100%

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai