Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius

Boxi Naują Daugiafunkcį Manikiūro Įrankių Laikymo Dėžutė Plastiko Makiažas, Saugyklų Dėžės Nešiojamų Darbalaukio Papuošalai Nagų Lako Organizatorius

€15.86 €11.11
Yra sandėlyje
w109858

spalva: Rožinė, Mėlyna, Žalia
Talpa: /
Function2: Make up box
Funkcija: Įžuvinti
Modelio Numeris: Manikiūro Įrankių Dėžutę
Tipas: Dėklai & Dėžes
Plastiko Tipas: PP
Function1: Manikiūro Įrankių Dėžutę
Grotelės Kiekis: 5
Stilius: Modernus
Medžiaga: Plastikiniai
Prekės Pavadinimas: Boxi
Produktas: Medicininė Vaistinėlė
Formos: Stačiakampis
Naudoti: Įrankiai
Technics: Blizgus

  • Renginiai

    Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. - Pageidaujamas PP medžiagos, nėra lengva amžiaus, neslidus ir tvirtas. - Madinga išvaizda, glausta ir paprasta stiliaus. - Lock dizainas, integruota objektus ne nukristi. - Multi-layer skirtingų laikymo dizainas, Drėgmei atsparus dulkėms. - Įmontuota rankena, patogi rankena ir erdvės taupymo.

    Specifikacija

    - Medžiaga: PP - Spalva: ROŽINĖ, ŽALIA, MĖLYNA - Dydis: L 27*18.5*17cm, S 21*16*15.5 cm - Svoris: L 0.54 KG, S 0.39 KG Taikymo sritis: Manikiūro įrankiai / Narkotikus / Kapsulės / Auskarai / Pakabas ir kt.

    Pakuotės Turinys

    1 x Manikiūro Įrankių Dėžutę

    Prekės Informacija

    Pastabos: - 1-2mm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų. - Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

    Pranešimai

    1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti.mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo.Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

    Klientų Aptarnavimas

    1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

    Žymos: mados darbalaukio organizatorius, rinkiniai darbalaukio organizatorius, aukso darbalaukio organizatorius, kūrybos darbalaukio organizatorius, plastikiniai darbalaukio organizatorius dokumentai, nešiojamojo kompiuterio darbalaukio organizatorius, darbalaukio vielos organizatorius, metalo darbalaukio popieriaus organizatorius, daugiafunkcinis stalinio kompiuterio stovas, darbalaukio stalčių organizatorius.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai