Naujus ir prekių M270HAN01.3 All-In-Vieną LCD Ekrano pakeitimas skydelis nuo saulės šviesos Dell monitorius Naujus ir prekių M270HAN01.3 All-In-Vieną LCD Ekrano pakeitimas skydelis nuo saulės šviesos Dell monitorius Naujus ir prekių M270HAN01.3 All-In-Vieną LCD Ekrano pakeitimas skydelis nuo saulės šviesos Dell monitorius

Naujus ir prekių M270HAN01.3 All-In-Vieną LCD Ekrano pakeitimas skydelis nuo saulės šviesos Dell monitorius

€93.98
Yra sandėlyje
w109734

Suderinamos Prekės: Universalus Ekranas
Prekės Pavadinimas: GIAUSA
Skaistis: 250 cd/m2 (Typ.)
Atnaujinimo dažnis: 60Hz
Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
Modelio Pavadinimas: M270HAN01.3
Gydymas: Akinimo (Haze 0%)
Statusas: Nekilnojamojo sandėlyje
Apšvietimas: 17S4P WLED , 30K valandų , be Vairuotojo
Modelio Numeris: M270HAN01.3
Įstrižainės Dydis: 27 colių
Pikselių Formatas: 1920(RGB)x1080 (FHD)
Sąsajos Tipas: LVDS (2 ch, 8-bit) , 30 kaiščių Jungtis
Tipas: LCM , a-Si TFT-LCD

  • Dėmesio: Mes išsiųsime suderinama vienas vietoj jei originalo sandelyje.Jei negalite priimti, prašome don ' t make tvarka.Dėkojame už jūsų supratimą!

    Pastaba: Prieš jums užsisakyti, iškilus klaidą & problemų mūsų verslo, prašome susisiekti su mumis žemiau informacija dvigubai, patvirtinantis, kad laimėti šį sandorį kartu.

    · 1 LCD modelio pavadinimą į savo rankas dabar.

    · 2 Jūsų nešiojamojo kompiuterio prekės ženklų.

    · 3 Išsiųsti virš informaciją mums, ir mes respone jumis per 24 valandas greitai ir teisę spręsti, ačiū!

    Aprašymas

    Būklė: A+ Naujo Modelio numeris M270HAN01.3 Dydis 27" Tipas a-Si TFT-LCD, LCM Pikselių Formatas 1920(RGB)×1080(FHD) Aktyviosios Zonos 597.888 × 336.312 (H X V) Apšvietimas 17S4P WLED , 30K valandų , be Vairuotojo Sąsajos Tipas LVDS (2 ch, 8-bit) , 30 kaiščių Jungtis

    Įpakavimas: Antistatinis maišelis ir lauke

    Kiekvienas gabalas yra išbandytas griežtai prieš pristatymas

    Paymentand Mokesčių

    · 1 Alipay yra pageidaujamos ir saugos

    · 2 Produkto vežamos už Kinijos ribų, bus taikomi importo muitai, mokesčiai ir pan.Šie mokesčiai yra ne couvered arba kainų ar pristatymo išlaidos produkto ir yra atsakingas gavėjui.

    · 3 užsakymas bus atšauktas po 7 darbo dienų neapmokamų stotis.

    Pristatymas

    (Atkreipkite dėmesį: verslo/darbo dienomis: NĖRA įskaitant weekedn, nei šventes)

    · 1. Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 valandas ( 2 darbo dienas ) po pavedimo patikrinti.Laivybos laikas taip kartais gal šiek tiek ilgiau, nes custom problemų, atostogų ar kažkas neaišku priežasčių.

    VEŽĖJAS maždaug LAIKO SEKIMO NUORODĄ, DHL 3-7 darbo dienas UPS 3-7 darbo dienas FedEX 3-7 darbo dienas TNT 3-7 darbo dienas EMS 5-15 darbo dienų

    Laivybos laikas bus skirtingas įvairių šalių.Jei negavote jūsų siunta per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir gauti atgal taip greitai, kaip mes galime.

    Kaip pasaulinė epidemija ir toliau būti sunkus ir pasaulio skrydžiai yra brangu ir trūksta dabar, tai trunka apie savaitę sekti logistikos informacija po vežamos, transportavimo laikas bus gerokai išplėsta ir pristatymo laikas, bus ilgiau, nei paprastai.Jei jums reikia prekių skubiai, prašau, nereikia, kad ji.Niekada atviras ginčus ar duoti blogų atsiliepimų apie skubus pristatymas laiku, ačiū jums labai už jūsų prašome suprasti!

    · 2 pristatymo adresą, bus pagal jūsų Alipay adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

    · 3 paketas yra saugūs su parašas, reikalaujama.Jei nė vienas ženklas, pakuotė, jis bus grįžti.Nepamirškite, eiti į pašto skyrių pasiimti.Labai ačiū!

    Atsiliepimai

    Savo 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi.Jei nesate patenkintas su projektu, susisiekite su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei ten buvo klausimų.

    Žymos: dell inspiron nešiojamas 5378, viskas viename pc touch, 27 "imac" ekranas, Nešiojamas LCD Ekranas, kištuko pasaulyje, nešiojamas ekranas, jack sąsiuvinis, stebėti, 6 colių monitorius, ekranas led panel.

  • Atsiliepimai (2)

    • Twinkie2oh

      Bien reçu mais tres tres tres long. avec en prime 39€ de frais de douane

    • Melnukigor

      2 months almost to receive the package because the seller only shipped it after 3 weeks. And in addition 40 € of Customs. Thank you the seller

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai