DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta

DarkAway H15 LED Lemputė 60W 8000LM/set Automobilių Žibintų Aukštas Šviesos Lemputė Canbus Klaidų Golfo MLK 12V Balta

€49.02 €37.26
Yra sandėlyje
w109206

Galia: 30W/bulb, 60W/Pair
H15 Lemputė: Aukšto pluošto ir DRL
Garantija: 18 mėnesių
LED Lustai: 6pcs per lemputę
Elemento Tipas: Šviesos Gavimas
LIFETIME: 50000 valandų
Led Šviesos Tipas: Vietoje
Šilumos sklaida: Turbo ventiliatorius aušinimo sistema
Canbus Pasirengę / Klaidų: Taip
Prekės Pavadinimas: DarkAway
Įtampa: 12V
Automobilių Prekės Ženklas: beveik visus automobilius
Ryškumo didelį pluoštą; arba DRL: 4000Lm; 2700Lm
Inpute įtampa: DC 12V
Watterproof: Taip, IP67
Spalvos Temperatūra: 6000K
Lengvas Montavimas: Tinka tiesiog kaip originalas H15 halogeninės lemputės
Drožlių Surinkimo Tipas: ZES
Šviesos Šaltinis: led
Automobilio Modelis: Universalus

  • DarkAway H15 LED Lemputė Canbus Klaida Nemokamai Talpinti Gamyklos H15 Halogeninės Lemputės

    Pagrindiniai Privalumai:

    U. S. Apversti Žetonų, 50000 valandų

    Importo U. S. Apversti lustai 150 laipsnių celsijaus max karščiui atsparios temp., kuris yra daug geriau nei įprastai ŠSD ir COB žetonų, užtikrina 50000 valandų veikimo laiką, ir pasiūlyti super ryškios šviesos srautą, kaip šviesus, kaip xenon lemputė.

    Canbus Pasiruošę, Klaidų

    Į DarkAway atnaujinta H15 LED lemputė turi built-in Canbus dekoderis, nebus klaida, dauguma automobilių kompiuteriai, skirtas ypač klaidų Aukštos klasės automobilių, tokių kaip golfo, MLK ir pan.

    Dėmesio: Specialūs canbus dekoderiai turėtų būti dedama į kai kurias naujausias modelis automobiliai,

    nes canbus sistema yra atnaujinamas visą laiką.

    Jei nesate tikri, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos, prieš jį nusipirkti.

    Tinka tik kaip halogeninė lemputė H15

    Kūno DarkAway H15 LED lemputė yra suprojektuotas su mini dydžio (tik 35 mm skersmens), ir su 3 pin kištukai, tiesiog kaip fabriko halogeninės H15 lemputė.Šis specialus žymėjimas, kad tai yra labai eay būti nustatytas, tik plug and play.

    Pagrindinės Savybės: Gamintojas: DarkAway Lemputės: H15 lemputė, tiek aukšto pluošto ir DRL / dieninės Lempos Spalvos temperatūra: 6000K/ Šalta Balta Ryškumas: 8000lm/set, 4000Lm/lemputė Didelį pluoštą; 5400lm/set, 2700Lm/lemputė DRL Galia: 60W/set, 30W/lemputė didelį pluoštą; 40W/set, 20W/lemputė DRL Įtampa: DC 12V Įėjimo srovė: 2,5 A ± 0.25 A Darbinė temperatūra: -40 ℃~+120℃ Medžiaga: Aviacijos Aluminum alloy Spindulio Kampas: 2 pusių 280 laipsnių, skleidžiantys Bulit-Ventiliatorius: Mute Turbo Ventiliatorius@9000rp Termoelektriniai Atskyrimo Technologija: taip, vario substratai Mini Dydis: 35 mm skersmens, tiesiog " Plug&Play, labai lengvas montavimas LED lustų kiekis: 2 vnt SPT Žetonų kiekviena lemputė Aukštos pluošto, 4 vnt už DRL Jokių trukdžių dėl Automobilio Radijo jokių vėlavimų į šviesą Senėjimo Bandymas befor pristatymas: 24 valandų atsparus Vandeniui: IP67 Super ilgas tarnavimo laikas: 50000 valandų Garantija: 1,5 Metų Pakuotė: 2 - H15, LED Lemputes, JAVApversti Žetonų: Puiki Pluošto modelis, patikimas 50000 valandų tarnavimo laikas, 1,5 metų garantija Canbus pasirengę: Ji yra built-in LED vairuotojas su canbus dekoderis, klaidų 99% automobilių Dėmesį: Specialūs canbus dekoderiai turėtų būti dedama į kai kurias naujausias modelis automobiliai, nes canbus sistema yra atnaujinamas visą laiką.Jei nesate tikri, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos, prieš jį nusipirkti.

    Greitas Šilumos Išsklaidymo Sistema: Turbo Ventiliatorius + Vario Substratas + Aviacijos Aliuminio pritaikyti tą patį, kaip H15 Halogeninės Lemputės: plug ir Play

    Susiję Straipsniai:

    Apmokėjimas: 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. ir visų didelių kredito korteles, į kurias priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po pateikdami užsakymą. 3. Pirkėjai turėtų mokėti už visus importo muitus, mokesčius ar kitas Muitinės susijusių mokesčių, mes pardavėjai nėra atsakingi už bet kurį iš jų.

    Siuntimo Informacija:

    1.Jūsų užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.automotoplius.lt.

    2. Tuo atveju, kai karšta produktai gali būti laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis prašyti pratęsti,

    ar exchangement panašių produktų, arba jūsų pasiūlymas.

    3. Paprastai ji trunka apie 15-30 dienų bus pristatyta per Nemokamas pristatymas būdu, tokių kaip Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, arba Epacket,

    bet tai gali užtrukti ilgesnį laiką(45-60 dienų) kai kurių nuotolinio šalių, tokių kaip Brazilija, Čilė, Sirija ir kt.

    4. Jei nori, greitą pristatymą, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL ar kitų express paslauga, bet, prašome susisiekti su mumis pridėti papildomas laivybos kaina.

    Grąžinimo Politika: 1. Jei jokių problemų produktus, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gavote siuntinį, jei prekės yra jūsų turimą, per 4 dienas,jis yra laikomas naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus 2. Visos grąžinamos prekės turi būti įdėti į pakuotę ir tikrą sekimo numerį būtina, prašome konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų www.automotoplius.lt užsakymo ID, mūsų po pardavimo komandos bus grąžinti, kai mes gauti grįžo paketą su visų komponentų, į pradinę būklę 3. Grįžti laivybos mokestis turėtų būti apmoka pirkėjas.

    Garantija: 1. Mes teikiame endoprotezų nekokybiškų daiktų, per 12 mėnesių Gamintojo Garantija (neskaitant žmogaus pažeistų elementų ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Turėtumėte atsiųsti mums nuotraukas, vaizdo įrašus parodyti problemos informacija, ir suteikti mums jūsų užsakymo numerį.Mes Ne Remontuoti Arba Pakeisti Elementus, Kurių Garantinis Laikas Pasibaigęs,. 3. Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis, išskyrus tuos atvejus, darydama žalą ar mūsų klaidingas 4. Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mus

    Atsiliepimai:

    1. Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas

    2. Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai padėti, jei kyla kokių problemų, prieš suteikdamas mums neigiamų atsiliepimų ar padaryti ginčų,

    Žymos: f5c, mk 7, h15 led, malcolm x, h15 halogenų, didelis šviesos led projektorius, h led žibintų, h15, canbus nuotrauką, cf2.

  • Atsiliepimai (2)

    • Bakytjan0277

      Sent very other bulbs, the cap is plastic. Some cheap lamps. And write that this is the newest model. Sent real shit.

    • Chaps0825

      Good product

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai