2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti 2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti 2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti 2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti 2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti 2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti

2vnt/komplektas Duerer Du-Pack Šilkiniai Satino Užvalkalai už Plaukų ir Odos Standartas/Queen/King Size Pagalvės užvalkalą su Paketas Uždaryti

€11.50 €8.62
Yra sandėlyje
w109192

Technics: Neaustinių
Tipas: prabangūs šilkiniai satino pagalvės užvalkalą
Stilius: Paprastas
Modelio Tipas: Spausdinti
Prekės Pavadinimas: icosy
Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės
Funkcija 1: gryno šilko užvalkalas plaukų
Dydis: 55x85cm/21x33inch
modelis: Paprastas Dažyti
Nepadori Nuotrauka: No
Modelio Numeris: OC0030
2 funkcija: šilko satino pagalvės užvalkalą
Kiekis: 2vnt/komplektas
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: ligoninės
Audinio Skaičius: 20
Funkcija: Eco-Friendly
3 funkcija: dekoratyviniai pagalvių užvalkalus dekoratyvinis
Reitingas: Klasės
Siūlų Skaičius: 100TC
Rinkinys Tipas: Taip
Punktas: šilkiniai Satino Plaukų Grožio Užvalkalas
Seksualinio Pobūdžio: No

  • Funkcijos: 1.Medžiaga: Poliesteris / Medvilnė 2.Dizainas: Spausdinta 3.Paslėptas užtrauktukas 4.Dydis:apie 85x55 cm 5.Spalva:6 stilių 6.Pakuotėje:2vnt x Pagalvė Padengti (Be Pylimo) Pastabos: 1. Visi pagalvėlės yra rankų darbo, gali būti ir 1-2cm nuokrypis yra. 2. Tikrasis spalva bus nedidelis skirtumas tarp paveikslėlius, nes šviesos ryškumą. 3. Siekiant išlaikyti spalvą švieži, tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo.

    Žymos: užvalkalas satin, karalius ir karalienė, laimingas odos lazerio, namų, karalius ir karalienė marškinėliai, padengti sofa, abaja islamo drabužiai, ilgai pagalvės užvalkalas, užvalkalas šilko, Užvalkalas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Mamatimoxi

      Very nice and beautiful pillowcases. Color exactly as shown, pretty GOLD. Giving it to my friends as a birthday gift. Very happy with the purchase. Continue the good work, I recommend.

    • Popeye63 63

      Good pillowcases however the color is much darker blue, more like NAVY, not exactly as shown otherwise it is okay.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai