NoEnName-Null Stilingų Moterų ir Vyrų Anti-theft Pečių Maišą Nešiojama Kuprinė Kuprinė Kolegija Mokyklos Maišą Lauko Kelionės Žygiai Maišelį NoEnName-Null Stilingų Moterų ir Vyrų Anti-theft Pečių Maišą Nešiojama Kuprinė Kuprinė Kolegija Mokyklos Maišą Lauko Kelionės Žygiai Maišelį NoEnName-Null Stilingų Moterų ir Vyrų Anti-theft Pečių Maišą Nešiojama Kuprinė Kuprinė Kolegija Mokyklos Maišą Lauko Kelionės Žygiai Maišelį NoEnName-Null Stilingų Moterų ir Vyrų Anti-theft Pečių Maišą Nešiojama Kuprinė Kuprinė Kolegija Mokyklos Maišą Lauko Kelionės Žygiai Maišelį

NoEnName-Null Stilingų Moterų ir Vyrų Anti-theft Pečių Maišą Nešiojama Kuprinė Kuprinė Kolegija Mokyklos Maišą Lauko Kelionės Žygiai Maišelį

€6.15 €4.80
Yra sandėlyje
w109154

Elemento Tipas: Kuprinės
Stilius: Mados
Pamušalas: Poliesteris
Uždaryti Tipas: užtrauktukas
Lytis: Unisex
Kilmės: KN(Kilmės)
Apdaila: NĖRA
Modelio Tipas: panelled
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Rankena/Dirželis Tipas: Minkšta Rankena
Pagrindinė Medžiaga: Oxford
Modelio Numeris: Atsitiktinis
Kuprinės Tipą: Softback

  • Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Būklė: 100% visiškai Naujas ir aukštos kokybės Medžiaga:Nailonas DYDIS: 28cm(L)*43cm(H)*10cm(W) Stilius:Mados,Atsitiktinis,Kuprinė Pagaminta iš premium drobės, patvarus naudoti.Ergonomiškas tvarkymo peties diržas, patogi nešioti.Didelis, pakankamai vietos laikyti savo nešiojamąjį kompiuterį, piniginę, nešiojamojo kompiuterio, skėčių ir kitų daiktų.Uždarymo su užtrauktuku , patogiau ir apsaugos.Unisex kuprinė idealiai tinka kelionės, kempingas, žygiai, iškylos, mokyklą, ir kt.Pakuotė: 1x mados drobės kuprinė yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

    Žymos: kovos vagystės maišelį sunku, rankinės vyrams, kolegijos maišelį vyras, kuprinė vyras, krūtinės maišelį kovos vagystės, krepšys vyro peties, korėjos koledžo maišelį vyrai, Kuprinė, pakeitimo bagažo dalių rankena, lagaminas, krepšys vyrų pečių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Erinjoy17

      Тоже получила синий вместо серого. Будьте осторожнее, похоже у продавца только такая расцветка в наличии. Качество на 3: ткань мягкая, мнется. На фото выглядит лучше.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai