Jutiklinis ekranas LCD wifi termostatas elektros šildymo 16A kontroliuojama

Jutiklinis ekranas LCD wifi termostatas elektros šildymo 16A kontroliuojama "android" ir " IOS " smart telefoną namuose arba už jų ribų

€69.46
Yra sandėlyje
w109134

Modelio Numeris: kvėpavimas
Prašymas: Komercinės
Tipas: termostatas
Sertifikavimo: CE

  • Pastaba: Mes ne tiekimo išorės temperatūros jutiklis, jei norite, prašome padaryti tvarką žemiau esančią nuorodą:

    Prekės specifiką Modelis: Kvėpavimas Tipai: Termostatas elektros grindų šildymo darbinė Įtampa: AC85 ~ 260V, 50 / 60H darbo temperatūra: 0-40 oc Trukmė: 10 milijonų (kartų) Sertifikuotas produktas: CE Temperatūros Ekranas: pagal celsijų arba Celsijaus Laipsnis Produkto Aprašymas

    Gyvenimas ----- gyvenimą.

    "Žalia" yra labiau susirūpinę dėl žmonių jausmus, visiškai iš pramonės šalta, izoliuoti funkcija, kurios funkcijos gyventi gyvenimą įstaiga ir žmonės turi daugiau intymūs ir tiesa interaktyvus patirties.

    Yra --- laukimas.

    Nes jūsų buvimas "žaliųjų judėjimas" į naujausią infraraudonųjų spindulių jutikliu technologija automatiškai aptikti kūno arti, su jūsų atvykimo automatiškai.

    Kvėpavimas --- kvėpavimas.

    Kaip jums kvėpuoti ir "Žalia", kad tyliai laukia atspindi atmosferą nesivargina jūs, bet aš jums priminti, kad jums žinoti, kad "savanoriškos veiklos energijos" pusėje.

    Touch --- touch.

    Jūsų touch " ir "žaliųjų judėjimas", naudojant naujausios technologijos, " capacitive touch mygtukai, atleiskite, siekiant padidinti laisvos vietos, lengva funkcijas.

    Lengva --- paprasta.

    Dėl savo paprastos "žaliųjų judėjimas", tai yra pradžia, visų emocijų, jūs lengvai per palieskite mygtuką reguliuoti patalpų temperatūrą, siekiant komforto ir energijos taupymo.

    Juoda --- juoda.

    Pradžioje gyvenimas, juoda, kilnus, elegantiškas ir paslaptingas, pabrėžiant natūralias savybes.

    Žalia --- Žalia.

    Jaunieji gyvenimą, su šviežia ir švari energija.

    Techninės Specifikacijos:

    Temperatūrai jautrus elementas: NTC

    Temperatūros tikslumas: 1

    Temperatūros ekranas tikslumas: 0.5

    Temperatūros Nustatymai: 5 ~ 35

    Ekrano diapazonas: 0 ~ 55

    Darbo aplinkos: 0 ~ 45

    Drėgmė: 5 ~ 95% RH (be kondensacijos)

    Paspauskite mygtuką: capacitive touch mygtukai

    Kadangi energijos suvartojimas:

    Montavimo Dėžutė Skylę Distancel: 60mm (standartinis)

    Išorinis apvalkalas: PC + ABS liepsną

    Apsaugos klasė: IP 30

    Pakavimo Informacija Vieneto Tipas: gabalas Pakuotės Svoris: 0.600 kg Pakuotės Dydis: 86cm x 86cm x 15,8 cm (plotis x aukštis x storis)

    Jei jums reikia daugiau informacijos, pavyzdžiui, katalogų ,eksploatavimo instrukcija, wifi įrenginio programinė įranga ar programos atsisiuntimo procesą, elektros instaliacijos schema ir pan., prašome palikti pranešimą arba siųsti laišką į mane.

    WiFi Prijungimas 1 Žingsnis. Prijunkite Telefoną prie WiFi

    Prijunkite savo telefoną prie savo WiFi tinklo namuose(Pasirinkti vieną, su geriausią signalo siuntimo galimybe)

    Step2. Atsisiųsti ir Įdiegti PROGRAMĄ Naudokite savo telefoną, jei norite nuskaityti dviejų dimensija kodas, kaip nurodyta toliau, ir tada atsisiųsti ir įdiegti PROGRAMĄ nuskaityti šį dviejų dimensija kodą, ir tada įdiegti Hailin APP Pastaba: gavus jūsų užsakymą, mes atsiųsime jums PROGRAMĖLĘ elektroninio pašto adresą, todėl jūs galite įdiegti ją tiesiogiai ir atsisiųsti iš intrnet nėra būtina.

    3 veiksmas. Užsiregistruoti, ir Prisijungti-in

    Atidaryti Hailin App, registruoti savo ADRESĄ, įjunkite jūsų abonementas ir Prisijungti-in

    4 žingsnis. Prijunkite Termostatą, kad "WiFi" 1. Paspauskite piktogramą ir piktograma tuo pačiu metu", tada piktogramą, pradėti, kad blyksnis, kuris reiškia termostatas įveskite s sąrankos statusą. 2. Naudoti savo telefoną, jei norite ieškoti belaidžio signalo, jei jums rasti "WiFly-ZEX-XX", spauskite jį ryšys. 3. Atidarykite Naršyklę ir įvesti" 192.168.1.1" (Jei nepavyko, pls įvesties 1.2.3.4) 4. Spustelėkite" Atnaujinti Sąrašą", ir pasirinkite "wi-fi" net 5. Įvesties Passwod į "Slaptažodį" , tada spustelėkite"Išsaugoti ir Paleisti", ir galiausiai spustelėkite patvirtinimo mygtuką.5 žingsnis Pridėti/Valdyti Prietaisą 1) Paspauskite "+" mygtuką, įveskite įrenginio pridėjimas būklės 2) Nuskaityti dviejų dimensija kodas (QR kodas) pakuotėje langelį ir paspauskite mygtuką "pridėti" 3) galite matyti prietaise jau yra sąrašas Pastaba: kai gausite paketą, prašome rūpintis savo paketą lauką, nes ten yra du matmenys kodo langelį.Jums reikia nuskaityti su telefonu.6 žingsnis Realaus Laiko Ekranas ir Kontrolė 1), jūs galite spustelėti ant termostato įrenginių sąraše, ir tada temperatūra ir kitos operacijos duomenys bus rodomas telefono ekrane 2) taip pat galite kontroliuoti termostatas, su funkcijomis, pvz.: reguliuodami temperatūrą, įjungti/išjungti įrenginį.Pastaba: Kai mes pristatyti mūsų produktas, katalogas, eksploatavimo instrukcija ir programų diegimas, programinės įrangos, taip pat bus išsiųsti el. paštu.Jei turite kokių klausimų ar norite daugiau informacijos, prašome palikti žinutę man

    Žymos: smart termostatas, moeshouse termostatas, termostatas, termostatas wifi, skaitmenų termostatas, skaitmeninis termostatas controler, homekit jungiklis, 3dsxl, sonoff fob, mobil telefono.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai