Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba

Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Fotoaparato krepšys Aliuminio VAIZDO Vamzdžio Korpusas IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba

€8.97
Yra sandėlyje
w10892

Prekės Pavadinimas: SankiView
Modelio Numeris: SK-BC60-24/30
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kabelių Apsaugos Laikiklis Mini Vandeniui IR Kulka Atveju Fotoaparatas VAIZDO Vamzdžio Korpusas Aliuminio Lydinio IP66 Lauko už 24pcs 30pcs LED Valdyba

    Skelbimas:

    1. Šis atsparus vandeniui IR fotoaparato korpusas yra numatytasis, montavimo dydis 60 IR LED valdybos (skersmuo Dydis 60 yra tik standartinis fotoaparato atveju ir tai nereiškia, kad IR LED valdybos skersmuo yra tiksliai 60mm.LED valdyba skersmuo turi būti mažesnis už faktinį fotoaparato vidinis skersmuo.

    2. Korpusas nėra kameros modulį, LED lenta, objektyvas, laikiklis, laidai, varžtai ir pan.

    3. "PASIDARYK pats" VAIZDO kamera dalių yra parduoti tik patyrusiems vartotojams.Jei nesate susipažinę su CCTV kameros surinkimas, mes don ' t pasiūlyti jums užsakymą.

    4. Jei nesate tikri, apie dalių dydžio, kad atitiktų viena kitą, prašome konsultuotis su mumis prieš jūsų užsakymą.

    Techniniai duomenys:

    Mini IR kulka fotoaparato krepšys (NĖRA baigtas kamera)

    Aliuminio lydinys VAIZDO kamera atveju (rungtynės įvairių jutiklių lentos)

    Kūno dydis (ne įsk.laikiklis): Išorinių apie 65mm, ilgis-apie 105mm.

    Atramos dydis: Ilgis-apie 65 mm, skersmuo apie 63mm

    Tinka M12 mount valdybos objektyvas naudojimui, ne vari-focal ar CS objektyvo Vandeniui atsparus dizainas, skirtų naudoti lauko sąlygomis Dual-stiklo priekinio dangtelio ir juoda sunshield interjero sumažinti šviesos refleksas

    Kabelių apsaugos laikiklis yra įtrauktas, tinka lubų arba sienos mount

    Galima prijungti dydis 60 24pcs ar 30pcs LED IR valdybos (parduodamas atskirai)

    Patarimai:

    1. VAIZDO kameros korpusas yra įvairių produktų, iš CCTV kameros korpusas.Prašome kreiptis į kategoriją "VAIZDO Būstas & Laikiklis" už korpusai.Tačiau, jei jūsų fotoaparatas yra atsparus vandeniui, galite įdiegti ją lauko tiesiogiai, be papildomų lauko būsto.

    Pakuotės Turinys:

    1x Balta Kamera Atveju (Įskaitant Laikiklis, apdailos žiedas, guminis žiedas, gumos uogienė, sraigtiniai pak)

    Skelbimas:

    1. Numatytasis yra balta versija atveju, įskaitant sidabro arba mėlynos spalvos apdailos žiedas.Juoda versija yra prieinama mažiausias užsakymo kiekis 10VNT.

    Tinka 24x LED IR valdybos (Parduodama Atskirai):

    Kiti, Kad Nuorodos:

    5VNT 10VNT

    Žymos: kamera namas, atsparus vandeniui, kamera secur, atveju, cctv, kamera pelėsių, kamera surveil, valdybos ir šviesos diodas, ir šviesos diodas, lauko rj45, ir led 24 v fotoaparatas, c257.

  • Atsiliepimai (2)

    • Wondersmyname

      Доставка быстрая, корпус нормальный, только краска (белая) оставляет желать лучшего - плохо держится. В основном корпусом доволен.

    • Xuxula91

      Supports 38x38mm boards. Good assembly.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai