Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės

Mergaičių Kelnės Europoje ir Amerikoje Mados Stiliaus Džinsus, Užsiliepsnojo Kelnės Vaikams, Vaikiška Kūdikių Vaikai Džinsinio Bell Bottom Boot Cut Kelnės

€8.16 €4.90
Yra sandėlyje
w108298

Modelio Numeris: PA10
Uždaryti Tipas: Elastinga Juosmens
Modelio Tipas: Kietas
Juosmens Tipas: VIDURIO
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius: Naujovė
Tinka Tipas: boot cut
Plauti: Vidutinis
Lytis: Merginos

  • Dydis 90-100-110-120-130

    Drop laivyba yra sveikintina?

    Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

    Kaip galima stebėti mano sklypo?

    Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).

    Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

    Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

    Užsakymas ir pristatymas

    1. Prašome palikite man žinutę, tikslių spalvų po apmokėjimo .

    2. Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekės jums kinija paštu, oro paštu, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.

    Grąžinimo Politika

    Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.

    Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.

    Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

    Atsiliepimai

    Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!

    Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš paliekant visus atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

    Žymos: stylesx mergina batai, varpo jean, smiley tee, mergina jean, jean su rose, vaikai bell bottom džinsai, donaldas vaikiški drabužiai, vyrai naujovė boksininkas, džinsai mergaitei 8 metų, hanna vaikiški drabužiai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai