Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti

Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti

€19.41 €11.26
Yra sandėlyje
w108064

Stilius: Paprastas
Portugalų: relogios de pulso homens assiste Vyrai"
Ispanų: relojes hombres reloj de pulsera de los hombres
Atsparumas Vandeniui Gylis: Ne vandeniui
Turkų: saatler vyrų Erkek Kol saati izle
Olandų: horloges mannen Žiūrėti mannen horloges
Grupė Medžiagos Tipas: Oda
Ciferblato Skersmuo: 44mm
Dial Lange Medžiagos Tipas: Plastikiniai
Judėjimas: KVARCAS
Dėžės & Atvejais Medžiaga: Paketas nr.
Modelio Numeris: W328701
Elemento Tipas: Kvarciniai Laikrodžiai
Juostos Plotis: 24mm
Funkcija: NĖRA
Prekės Pavadinimas: YISUYA
Byla Storis: 12mm
Byloje Formos: ROUND
Juostos Ilgis: 24.5 cm
Užsegimas Tipas: Sagtis
Prancūzų: montre hommes Montres-apyrankės
Bylos Medžiaga: bambuko
lietuvių: laikrodžiai vyrams žiūrėti vyriški laikrodžiai

  • Rankų darbo Natūralios Medinės Laikrodis Vyrams, Moterims, Bambuko Medienos Grūdų Kūrybos natūralios Odos Apyrankė Kvarco Žiūrėti Produkto Savybės: 100% Pobūdžio Bambuko Atveju Judėjimo Tipas: Kvarcinis Atveju, Medžiagos: Bambuko Band Medžiaga: natūralios Odos Sklendė, Tipas: Pin Sagtis Byla Skersmuo: Apytiksl. 4.4 cm Atveju Storis: Apytiksl. 1.2 cm Juostos Plotis: Apie. 2.4 cm, Juostos Ilgis: Apytiksl. 24.5 m (2,54 cm=1.00 colių) Pranešimai: laikrodis yra pagamintas iš natūralaus Bambuko ir yra suvynioti rankų, todėl jis gali turėti tam tikrų gamtos griežtas linijas ir keletą trūkumų.Rankų darbo iš natūralaus Bambuko, Jokių Dažų.Pakuotės Turinys: 1 x Bambuko Žiūrėti Q&A 1.Yra tai, kad nekilnojamojo piture?Visas nuotraukas parduotuvėje yra perėmė iš realių produktų, ir mes stengiamės išlaikyti spalvų, taip pat kaip realus.Tačiau ji vis dar gali egzistuoti tam tikra spalva skirtumas bewtween skirtingų ekrano.Prašome užtikrinti, kad jums galėtų sutikti, prieš pateikiant užsakymą. 2. Ką daryti, jei aš buvo gauti produktą, kad yra pažeistos/ nėra aprašyta?Jei gavote nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis ir pateikti atitinkamą informaciją, pavyzdžiui, kai kurios nuotraukos ar vaizdo įrašai, tada mes galime tai išsiaiškinti ir padėti jums išspręsti out. 3. Kaip atsiliepimai?Tikrai ačiū, kad pirkote mūsų parduotuvėje, visi jūsų užsakymas bus gauti 5 žvaigždučių peržiūrą iš jav.Tikisi, kad jums bus taip pat suteikti mums 5 žvaigždžių peržiūros, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. 4. Tai, kad laikrodžiai turi baterijas?Visi kvarciniai laikrodžiai turi baterijas, tik mechaniniai laikrodžiai nėra įtraukti.

    Pažadame, kad visus produktus parduotuvėje yra aukštos kokybės, todėl galite pasikliauti juo.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis bet kuriuo metu, mes bus padaryti atsako greitai ir laiku.

    Žymos: ranka vyrai žiūrėti, judėjimo žiūrėti, žiūrėti, vyrai žiūrėti mediniai, vyrai žiūrėti mediena, 8215 ranka, žiūrėti mediniai riešo, ranka nh35, žiūrėti mediena, žiūrėti mediniai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai