Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas

Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys Naminių Produktų TB Pardavimas

€12.17 €7.67
Yra sandėlyje
w107983

Prekės Pavadinimas: FangNymph
Medžiaga: Poliesterio drobės + akių
Funkcija: Atsiskyrusio
Yra Protingas Prietaisas: No
Apdaila: kailiniai

  • Katė Vest Pakinktų ir Vaikščioti Pavadėliu Krūtinės Diržas Katė Drabužių Nustatyti Naminių Reikmenys TB Pardavimas

    1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

    2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

    Prekės Specifikacija:

    Savybės:

    1. Audinio naudoja poliesterio drobės, švieži ir kvėpuojantis, tvirtos ir ilgaamžės.

    2. Priimti 4 taškų dizaino išvaikyti traukti, o katė bus ne jaustis nepatogiai, kai jūs traukti juos.

    3. 38MM kablys ir kilpa koregavimo ir sagties tvirtinimo, kelių sluoksnių apsauga, siekiant užtikrinti, pet ne lengva pabėgti, lengva nešioti ir patogu sureguliuoti.

    4. Ergonomiškai suprojektuota rankena turi gerą įspūdį ir yra patogesnis naudoti.

    5. Metaliniai D formos sagtimi ir pavadėlio sagtis yra chromes-padengti, su gera blizgesį, nėra lengva rūdžių ir labai patvarus.

    6. Japonų stiliaus, laisvalaikio ir švieži, mielas ir madingas.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

    2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

    Specifikacija:

    Rūšis: Katė Pakinktų ir Pavadėlio Komplektas

    Medžiaga: poliesterio drobės + akių

    Dydis:

    XS:Kaklo perimetras:27cm, krūtinė:38cm

    S:Kaklo apimtis:31cm, krūtinė:48cm

    Komplektą Sudaro:

    1 x Katė Pakinktų ir Pavadėlio Komplektas

    1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

    Žymos: bebedero gatos, katė panaudoti vest akių, audi slėgio reguliatorius, gatos bebedero, katė diržo komplektas, kailio varantys, dėvėti har, gatos, išmetamųjų flex vamzdis, 15cm itin aukšti kulniukai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Lollypop2050

      At the top good size nice Colour nice material

    • Jbrzusto

      De bonne qualité.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai