50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP 50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP 50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP 50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP 50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP 50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP

50 Vienetų No logo Trumpas Cinko lydinys, pavyzdžiui, akių anga USB Shell jie tinka Trumpas UDP "flash" Tai yra ne atminties lustas

€6.13
Yra sandėlyje
w107595

Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
Rinkinys Tipas: No
Medžiaga: Metalo
Skaičius, Vnt: 1
Proga: Mokytojų Diena
Kilmės: KN(Kilmės)
modelis: Vientisos Spalvos

  • Prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra tik lukštai, jokios atminties.Mes galime padaryti simbolis, pvz.: lazerinis graviravimas, šilkografija, spalva pringint ir pan.jei jums reikia išspausdinti savo logotipą ant produkto, Prašome palikti pranešimą susisiekite su mumis,jums bus atsakyti per 12 darbo valandų. Šiltas eilutę:

    Gaminio Spalva:

    Prašome pranešti mums, kokios spalvos produkto (- Ų) norite, pateikdamas užsakymą, kitaip mes pristatysime produktą (vienas gabalas) atsitiktinai arba produktai (daugiau nei vieną) su įvairių spalvų, ačiū.

    Deklaruotos Muitinės Vertės:

    Siekiant išvengti pirkėjas (- Ų) iš mokėti papildomai muitai, mes būtų paskelbti produkto (- Ų), kaip'GIFT " su mažesnės vertės.Ši vertė atitinka ne rinkos kaina, prekė (- ės).

    Prekių Priėmimas:

    Kai gauna produkto (- Ų) paštu, prašome patikrinti jį iš karto įsitikinkite, kad tai yra suderinta, ar ne.jei yra problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes džiaugiamės, kad išspręsti šią problemą už jus.Mes tikimės, kad jums galėtų duoti mums 'Teigiamų Atsiliepimų", jei jus tenkina prekė (- ės).Ačiū.

    Garantija:

    Visi mūsų produktai gali būti grąžintas arba pakeistas per 7 dienas nuo gavimo dienos.Pašto išlaidos nuo pirkėjo buvimo vietą, kad Kinija turėtų būti apmoka pirkėjas, ir mes padengia pašto išlaidas iš Kinijos į pirkėjo vietą.

    Paslaugos:

    Prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Užduoti Klausimą Pardavėjas" (arba siųskite mums )ir gausite atsakymą per 12 darbo valandų.

    Žymos: Lustas, ratai pin, fx m42, triušis usb, pendrive usb f, kalėdų usb flash drive, FLA, pendrive usb auto, tuščias lustas, udp usb.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai