Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart

Nešiojamų Telefono UV Sterilizavimo Lempa Kaukė Dezinfekuoti Bakterijų Smart "Android", "Iphone" Sterilizer Lauko Priemonė Erkių Žibintai

€9.96 €9.77
Yra sandėlyje
w107401

spalva: Juoda/Balta
Prekės Pavadinimas: kaigelin
Funkcija 1: Uv-C Sterilizuoti lempos
Dropshipping: Parama
Spalvos Temp(K): 0.0 kK
Modelio Numeris: Mini USB Ultravioletinės Šviesos Baktericidiniu
Garantija: 1 METAI
Pavadinimas: Kišeninis Baktericidinė Lempa
Vidutinė trukmė (val.): 30000hrs
Funkcija: dezinfekavimo lempos
Sertifikavimo: BMK
Savybės: Specifikacija

  • Ultravioletinių Baktericidiniu Šviesos Nešiojamas Delninis uv-C Sterilizuoti lempos Kaukių Puodeliai Tablewares

    Kulka Taškų: 1、Principo Sterilizacija: naudoti aukštos energijos ultravioletinės šviesos nutraukti dvigubos spiralės DNR ir RNR, kad bakterijos gali mirti arba prarasti savo gebėjimą daugintis, ir pasiekti sterilizacija.

    2、Mini Dizainas: baktericidiniu šviesa yra apie 5g-neto masę, kuri yra kompaktiškas ir apkaltintas įkrovimo galvos dėl "apple" ir tipo c.Jis gali būti naudojamas su telefonu nešiotis su savimi, plug and play.

    3、Aukštos Kokybės Šviesos Šaltinis: Naudojant aukštos kokybės uv-C šviesos šaltinis, šviesos savybės efektyvus uv-C trumpųjų bangų sterilizacija.Grynas fizinis dezinfekcijos būdas yra sveikas, be antrinės taršos ir ilgą tarnavimo laiką.

    4、Veiksminga Dezinfekavimo: Arti paviršiaus objektų, valymo ir atgal, už 1 min pašalinti 99% bakterijų, efektyviai ir greitai.

    5、Taikomas Vietos: šviesos gali būti naudojamos disnfect kaukės, liftas mygtukai, stalo įrankiai, klaviatūros, vandens puodeliai ir kt., siekiant užtikrinti saugią aplinką bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

    Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Kišeninis Baktericidinė Lempa

    Spalva: juoda/balta

    Specifikacija: apple jungtis/tipas-c

    Galia: 0.4 W

    Dydis: apie 34*18*7mm/1.34*0.71*0.28 į

    Ultravioletinių spindulių bangos ilgis: uv-C 275nm

    Geriausias sterilizacija atstumas: per 3cm

    Sterilizavimo laikas: 1 minutė

    Įėjimo įtampa: DC3.7V

    Išėjimo įtampa: DC5V

    Grynasis svoris: 4g

    Panaudojimas: dezinfekavimo kaukės, grožio reikmenys, maitinimo buteliuko, vandens puodeliai ir kt.

    Pakavimo Sąrašas:

    Dezinfekavimo Lempos * 1

    Pastaba:

    Ultravioletiniai spinduliai gali nudeginti akis ir odą.Nežiūrėkite tiesiai į juos ir naudojimo metu, neturi veido link žmonių, gyvūnų ar augalų saugumui užtikrinti!

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: mascarilla smart kaukė, jungtis ipad, pompastika, led darbo lempa, uv box, prekės spausdintuvas, pluošto lazeris, nešiojamų, dezinfekavimo uv box, lauke steril, magnif stiklo.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai