Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina

Easyday Profesionalų Teniso Kamuoliuką Mesti Mašina Smart Teniso Rutulio Mašina

€947.14 €899.78
Yra sandėlyje
w10495

Tipas: Garo Paspauskite Dalys
Pašarų Greitis:
Apkrovos: 150 kamuoliai
Baterijos veikimo laikas:
Kamuolys Greitis:
Modelio Numeris: FQJWQTS-060000001V2

  • Produkto Aprašymas

    Nešiojamų Teniso Rutulio Mašina Čia mes siūlome jums šis teniso rutulio mašina, ji yra skirta pagerinti savo teniso įgūdžių, nuolat praktikuojančių dėl teniso kortai.Mūsų teniso mašina patikimai praktikuojančių bičiulių kompanija, kurioje jūs šalia.Tik teniso kamuoliukai gali būti naudojami dėl šios mašinos, ir nenaudokite mašinos lyjant dieną ir venkite drėgnų kamuolius.Praktika daro puikiai!Ateiti ir gauti vieną dabar.Patvarios Medžiagos Ilgai veikianti Baterija Paprastas Naudoti, Lengvas ir Nešiojamas Lengva Laikyti

    Savybės Ir Informacija

    【TVIRTOS MEDŽIAGOS】- Pagamintos iš ABS lukštais, patvarus ir tvirtas.Varomieji ratai kūno viduje, pagaminti iš premium polimerinių kompozitų, skirtos sumažinti dėvėjimosi ir plyšimo, teniso kamuoliukus, taip pailginti jų tarnavimo laiką. 【ILGAS BATERIJOS veikimo laikas】- Stiprus variklis užtikrina pastovų ir galingas tarnauti.Didelės talpos 16AH ličio baterija gali pateikti 6-8H operacija, ir įsitikinkite, kad jums bus gauti pakankamai teismas laiko iki kito įkrovimo. 【APP FUNKCIJA】- Atsisiųsti mūsų programą "TenniSmash Remote" kontrolės mašina.Tarnauja greitis, dažnumas ir režimas gali būti koreguojamas, su paprastu spragtelėjimu į savo telefoną.Paramos kairės ir dešinės virpesių, aukštyn ir žemyn, virpesių, atsitiktinai kamuolius, smash kamuolius.Taip pat, galite tikėtis, kad jūsų kamuolys pradeda skaičius kasdien, kas savaitę ir kas mėnesį.Parama Android " ir " iOS " sistemą. 【LENGVAS IR NEŠIOJAMŲ】- Sveria tik 40 svarų, lengvas dizainas leidžia pradėti jį ar į ją iš savo kamieno gabalas pyragas.Su dviem 6in ratai ir vienas pratęsimas-tipo rankena, jį galima lengvai perkelti žolės ir šlaitu į teismą. 【LENGVA SAUGOTI】- Nuimamas piltuvas yra pakankamai didelis, kad turėti 150balls, skirtos erdvės taupymo saugojimo.Tinka tiek profesionalams ir pradžioje teniso žaidėjas.

    Specifikacija

    Įtampa: DC 12 Apkrova: 150 Kamuoliai, Kamuolys Greitis: 20-140 km/h Pašarų Norma: 2-10 Sekundžių Baterijos veikimo laikas: 6-8h Neto Svoris: 19 kg/42lbs Pakuotės Dydis: 578x448x528 mm/22.7x17.6x21in

    Pagrindinės Savybės

    Patvarus ir Tvirtas, Pagamintas iš ABS medžiagos, patvarus ir tvirtas, skirta ilgą laiką naudoti.Polimerinių kompozitų varomieji ratai yra daugiau sklandžiai ir gera padidinti gyvenime teniso kamuoliukus.

    Ilgą laiką 16AH Baterija didelės talpos ličio baterija užtikrina, kad jūs ilgą laiką praktikuojančių ne teismui, ne nerimauti.Premium variklis yra stiprus ir galingas.Paramos kairės ir dešinės sūpynės, giliai ir sekliuose sūpynės, atsitiktinai kamuolius, smash kamuolius.

    Protingas APP Funkcija APP "TenniSmash Nuotolinis" padeda jums valdyti mašiną.Reguliuojamas tarnauti greitis, topspin ir backspin.Daug kitų funkcijų, kaip paveikslų paroda.Parama Android " ir " iOS " sistemą.

    Paprasta Perkelti, Pastatyti du 6in ratai ir vienas pratęsimas-tipo rankena, lengva judėti iš vietos į vietą.Galite būti tikri, naudoti.

    Erdvės Taupymo kamuolys bunkeris yra nuimamas, turi iki 150 kamuolius, skirtas patogiai laikyti, kai nenaudojamos.Taip pat tai guminės kojelės leidžia pakankamai stabilios, kad naudojimą.Gali būti įdėti į savo kamieno.

    Platus Tinka tiek profesionalams ir pradžioje teniso žaidėjas.Aptakus ir elegantiškas dizainas, lengvai išsiskiria iš panašių produktų.

    Pakuotės Turinys

    1 x Nešiojamų Teniso Rutulio Mašina

    Žymos: namų smart, mijia batų, smart sneaker, gyvenimo smart, Magnetic levitation, magnetic levitation plante, giliai vyrai, magnetinio levitational modulis, teniso tracker, mijia sneaker.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai