Vaikų Vasaros Super Cool Bokso Katė Ataka Juokingi marškinėliai Kūdikių Berniukų, Mergaičių Atsitiktinis Viršūnes, T-marškinėliai, Vaikiški Drabužiai,ooo5043 Vaikų Vasaros Super Cool Bokso Katė Ataka Juokingi marškinėliai Kūdikių Berniukų, Mergaičių Atsitiktinis Viršūnes, T-marškinėliai, Vaikiški Drabužiai,ooo5043 Vaikų Vasaros Super Cool Bokso Katė Ataka Juokingi marškinėliai Kūdikių Berniukų, Mergaičių Atsitiktinis Viršūnes, T-marškinėliai, Vaikiški Drabužiai,ooo5043 Vaikų Vasaros Super Cool Bokso Katė Ataka Juokingi marškinėliai Kūdikių Berniukų, Mergaičių Atsitiktinis Viršūnes, T-marškinėliai, Vaikiški Drabužiai,ooo5043

Vaikų Vasaros Super Cool Bokso Katė Ataka Juokingi marškinėliai Kūdikių Berniukų, Mergaičių Atsitiktinis Viršūnes, T-marškinėliai, Vaikiški Drabužiai,ooo5043

€4.07 €2.93
Yra sandėlyje
w104940

spalva: balti marškinėliai
Modelio Tipas: Spausdinti
Elemento Tipas: topai
berniuko drabužiai: T-marškinėliai Berniukams,marškinėliai mergaitei
Medžiaga: Modalinis
Modelio Numeris: ooo5043
Apykaklės: O-Kaklo
Spausdinti marškinėlius Berniukams: Berniukai,Vaikai,Vaikams,Vaikiška Berniukai viršūnės
Stilius: Mados
žmonės: Mergaites,Vaikai,Vaikams,Vaikiška
Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
Lytis: Unisex
merginų topai: mergaičių marškinėliai,merginos marškinėlius,mergaičių marškinėliai
Berniukai Viršūnės: Harajuku,Juokinga
Drabužių Ilgis: Reguliariai
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Sezonas: Vasaros 2020 m.
Vaikiški marškinėliai: Kūdikis, Berniukas, t-marškinėliai,vaikiški marškinėliai
Viršūnės Tipas: Tees
Tinkamas amžius: 2 iki 10 Metų

  • Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

    Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

    Mes siūlome visame pasaulyje nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu , vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15B30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25W45 dienų.Atveju arba nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau nei 60 dienų.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

    Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express įskaitant EMS/DHL/UPS jei norite greičiau pristatymo, mes galime gauti nuolaida, kaina nuo jų, bet, laivybos mokestis bus imamas

    Jei jums ne gauti prekes per 50 dienų ( 10% kursas Rusijos ir Brazilijos), PRAŠOME, susisiekite su mumis prašyti laikas išplėsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės, ji turėtų būti paštuose muito, nei Ginčų nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

    Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjo ir pardavėjo tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.Jei jums ateis iš Rusijos ar Brazilijos, tai reikės daugiau kantrybės laukti sklypas.Ačiū.

    1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

    3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, būtų labai dėkingi.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą .Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: 35 km valandą, armani prekės ženklų, 3 degiklio 12v, 9x18w wirless, ag mini kambariai, 2mm 3mm šviesos, alerin golf 4, 8800gt aušintuvas, alu lauke retro.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai