Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro

Smart Mini Sausintuvo Puslaidininkių Elektrinis Džiovintuvas Oro Drėgmės Absorbavimo, Mažai Triukšmo Desikantas Namų Miegamojo, Virtuvės, Biuro

€84.83 €44.11
Yra sandėlyje
w104588

Ventiliatoriaus Greitis: 1
Sertifikavimo: CE
Sausinimo Tomas: <1.1 L/h
Prašymas: 11-20㎡
Vandens Bako Talpa (l): <1L
Prekės Pavadinimas: TINME
Triukšmo: <35dB
Kilmės: KN(Kilmės)
Maitinimo Adapteris: 100-240V
Matmenys (L x W x H (Coliais): 1
Veikimo Plotas (kv.. ft.): 0-20
Funkcija: Nuimamas Vandens Rezervuaras
Nominali galia: 25W
Darbo Temperatūros Diapazonas: 10/20 ir aukščiau
Vandens Bako Talpa: <1000ml
Apimantis plotas: 0-20
Įtampa (V): 220V
Tipas: Desikantas Sausintuvo
Sausinimo pajėgumas: 200-300ml/Dieną
Medžiaga: ABS Plastiko
Talpa (bokalus / 24h): 200-300ml/Dieną
Modelio Numeris: mini sausintuvo
Galia (W): 25W
Nominalus įėjimo: DC9V-2,5 A
Pavadinimas: Nešiojamų Mini Sausintuvo

  • Šešiasdešimt aštuoni tūkstančiai septyni šimtai šešiasdešimt devyni

    Savybės:

    1. Kai th e vandens pilna, dehumidifier bus automatiškai nustoja veikti

    2. Kurti sveikesnį orą aplinką savo šeimai.

    Pakavimo Sąrašas:

    Sausintuvo*1

    Naudojimo Instrukcija*1

    Pastaba: Šis produktas turi įtakos temperatūros ir negali dirbti paprastai, kai aplinka yra mažesnė kaip 10℃.Prašome užtikrinti, kad aplinkos temperatūra yra virš 20℃ užtikrinti normalią sausinimo poveikis.

    1. Prieš jums mokėti už užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt yra suderinta su jūsų pristatymo Adresą .

    2. Kaip ir kai kurie prancūzų pirkėjų, kuriems nepatinka tai puikus pašto paslaugų sistema, prašome kreiptis į savo vietos pašto tarnyba su sekimo numerį, jei jums nereikia gauti sklypas ilgą laiką.

    3. Rusijos Pirkėjai , prašome leaveus jūsų pilnas pavadinimas anglų kalba (daugiausia apima 3 žodžiai), kuris yra labai svarbus.

    1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, pavyzdžiui, taip:

    2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.

    3. Kartais paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.Jei jūsų produktas yra kokybės problemų arba buvo sugadinta, kai jūs gaunate jį, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išsiųsti arba grąžinti už jus.

    4. Jei norite, produktai supakuoti, puikiai (pavyzdžiui, dovanos ir t.t.), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti siuntinį su specialiųjų paketą, kad būtų išvengta žalos, tačiau jums reikia mokėti papildomą mokestį.

    Prašome spausti čia norėdami sumokėti krovinių vežimo arba papildomas mokestis.Ačiū!

    1. Užsakymas bus išsiųstas 2-5 darbo dienas, ir laivybos savo užsakymo būseną reikės 5-10 dienų turi būti atnaujinti, prašome kantriai laukti, ir dėkojame už supratimą.

    2. Ji paprastai trunka maždaug 30 iki 60 dienų atvykti į jūsų šalį, rusijos Federacijos gal reikia daugiau nei 60 dienų; ir Brazilija kartais reikia daugiau nei 90days.Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti jį laiku.

    3. Įtakos laivybos bendrovės, oro linijos, vartotojo ir vietos post office, mes negali kontroliuoti pristatymo laikas tiksliai.Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

    Žymos: mi sienos, oro, vandens patarimas, veiksmingas mini sausintuvo, oro kompresorius džiovintuvas, oro džiovintuvas, oro sausintuvo namų, dehumidifi, oro sausintuvai, drėgmę sugeriantis drėgmę, homekit jungiklis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai