125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo 125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo 125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo 125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo 125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo 125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo

125mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Įtvirtino Karbido Antgaliais Medienos Pjovimo Disko 6 Dantų Medienos apdirbimo Priedai už Kampo Šlifavimo

€3.65 €1.83
Yra sandėlyje
w102605

Skaičius, Vnt: 1 Vnt
Kilmės: KN(Kilmės)
Disko Tipas: Diskinių Pjūklų
Sertifikavimo: NĖRA
Ašmenų Medžiaga: Karbidas
Prekės Pavadinimas: alloet
Modelio Numeris: Pjauti
Naudojimas: Komercinės Gamyba

  • [CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

    Savybės:

    Apvalios galvos yra pagaminti iš YG8 įtvirtino karbidas, kuris yra tvirtai pritvirtintas ant asamblėja sidabro suvirinimo, ir tada poliruoti iki galo į visas puses.

    Kai šešių dantų pjūklo ašmenys yra naudojamas, ji gali judėti bet kuria kryptimi ir vykdyti įvairius pjovimo reikalavimus.Tai daugiau mobiliųjų.

    6 dantų volframo karbido užtikrina saugaus važiavimo operacijos ir gamina optimalus leidžiamas radial varža dideliu greičiu.

    Pjovimo peilis nebus šilumos, net jei jis dirba nuolat.Disko korpusas pagamintas iš didelio anglinio plieno, kurio storis 2,2 mm.

    Drožlių plokštės, fanera, laminatas, gipso kartono, plastiko.Drožyba, formavimo, frezavimo ir šlifavimo.

    Formos dantys užtikrina minkštumą mėginio ir lygumą ir tvarkingumas pjūvis.

    Pjovimo ašmenys turi mažiau dantų ir gali pašalinti šiukšles sklandžiai, todėl pjauti nebus šildomas.

    Todėl, pjovimo peilis turi ilgą tarnavimo laiką.

    Šešis dantis reiškia, kad peilis yra apvalesnės ir padeda išvengti reakciją - rimtas reakciją, kuri gali sukelti nelaimingų atsitikimų ir žalos.

    Speedwood Ratai Medienos Medžiagos, Malūnas - Unikalus Tiek pjauti, skirtos efektyviai (iki 12 200 rpm) kampas smulkintuvai (LBM).

    Šis pjauti skirtas kampas malūnas.Specialaus dizaino, tris dantis yra saugu ir patogu.Nes net ir nekvalifikuoti žmonės yra lengva kovoti su.

    Tikslas:

    Skirtas pjovimo mediena, vidutinio tankio mpp (medienos plaušų plokštės) ir drožlių plokštės, sutvirtintos medžio grindys, gipso kartono, medžio masyvo composite grindys (kietmedžio), plastikinių ir PVC, fanera.

    Techniniai duomenys:

    Gaminio Medžiaga: Suklijuoti Karbido Medžiagų

    Disko tipas: pjovimo peilis

    Dantys: 6 T

    Išorinis skersmuo: apie 125mm/4.92 į

    Vidinis skersmuo: apie 22.22 mm/0.87 į

    Storis: maždaug 2,2 mm/0.09 į

    Pastabos:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Diskinio Pjūklo Ašmenys

    Lašas Laivybos Paslaugos.

    1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

    [relateproductdetail/]

    Žymos: 125mm švitriniu popieriumi, supjaustyti diskas, bey peilis, grupė peilis, 125mm medienos, diamon pjovimo diskas, bandsaw peilis, angl malūnėlis, karbido diskas metalo, medienos šlifavimo diskas 125mm.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai