ONKAR ONKAR ONKAR ONKAR ONKAR ONKAR

ONKAR "Android" 10 Automobilių Tesla Ekrano Radijo Subaru Forester XV 2018 2019 Automobilį Galvos Vienetas RAM 4GB ROM 64GB DSP 4G SIM Uosto, WIFI

€722.82 €440.92
Yra sandėlyje
w10250

Specialios Funkcijos: Jutiklinis Ekranas
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: "Subaru"
Medžiagos Tipas: ABS
Funkcija 4: Paramos originalių automobilių atsarginės kameros
OSD Kalba: Vietnamo
RAM: 4G
Funkcija 1: Dėl Subaru XV 2018 2019
funkcija 3: "Flash" Atminties 64GB
Modelio Pavadinimas: ONKAR-97031B
Skaitmeninės Medijos Formatas: JPEG
TF/Micro SD Lizdas: 0
Sąsaja: Plug and play
Din: Vienas Din
Įtampa: 12V
Operacinės Sistemos: "Android" OS 10.0
funkcija 5: Paramos Originalus Vairas Kontrolės
Funkcija 9: Integruota DSP Funkcija
Ekrano Dydis: 10"
funkcija 8: "Android" OS 10
Prekės Svoris: 4kg
funkcijos 7: octa core sistema
Max Išorinė Atmintis: 128G
Funkcijos 2: RAM 4 GB
Kilmės: KN(Kilmės)
funkcija 6: paramos 4G SIM Kortelės
Galia: 4*45w
ROM: 64G
Subaru Modelis: XV
Funkcija 10: 9.7 colių tesla stiliaus ekranas
Prekės Pavadinimas: ONKAR
Rezoliucija: 1024*&768
Speciali Funkcija: Parama Gali, Autobusų

  • 1) Subaru XV 2018 2019 2) Grynas "Android" O. S 10.0 sistema su RAM 4 GB Flash Atmintis 64GB. 3) Parama 4G SIM Kortelių/ DSP Funkcija 4) Didelis HD TFT LCD ekranas su 1024*768 taškų raiška ir 32-spalvotas ekranas. 5) Built-in GPS/A-GPS/Glonass navigacijos, ir palaikyti keletą navigacijos programos. 6) Aukšto lygio paramos originalus automobilinis auto ac kontrolės, 360 kamera, automobilių stovėjimo aikštelė auto funkcija. 7) Kelis garso vaizdo formatai: MP3, DIVX, Mp3, MP4, MP5(RM ,RMVB(1280*720P), AVI ir JPEG, BMP, PNG, TIFF, JIF ir kt. 8) Picture-in-Picture display, Pop-up/kintamo vaizdo įrašo, Split-screen režimu palaiko. 9) įmontuota "Bluetooth" laisvų rankų skambučių priėmimo ir muzikos transliavimo, parama A2DP ir Bluetooth OBDII. 10) Built-in WiFi ir paramos išorinį 3G/4G dongle USB ryšiu prisijungti prie interneto. 11) įmontuotą FM/AM Radijo Imtuvas su RDS, ir iki 36 iš anksto nustatytos radijo stotys, radijo dažnių atsaką 12) Paramos iPod ready stereo, išorinis USB flash, SD korteles. 13) palaiko keletą variantų, kaip PSSS, GaliniaiVaizdo kamera, DAB+ imtuvas, Galinio vaizdo Kamerą, Skaitmeninės TV Imtuvą, DVR/Aux ir pan. 14) Elektroninės ir mechaninės anti-shock dizainas. 15) Pin-to-Pin standartinės jungtys ir laidai diržų komplektas plug&play. 14) Veikimo Temperatūra: Nuo -20°C Iki+75°C 15) Paramos Kinų, anglų, ispanų, prancūzų, arabų, ispanų, rusų, Japonų, korėjiečių, ispanų, italų, Airių, vokiečių ir kt.

    Daugiau priedai pasirinktinai

    Dėl Subaru Forester XV 2018 2019

    * Paramos Originalus Vairas Mygtukai * Paramos Originalią Atsarginę Kamerą * Paramos Originalus USB Prievadas( Tik Bandymas Izraelio ir Australijos) * Plug and Play

    Priėmimo Automobilių Garso Garso Neįvykdyti

    DSP(Skaitmeninio Garso Srityje Tvarkymo funkcijas visiškai skaitmeninio apdorojimo mikroschema, ir galingas 56-bitų dvigubo tikslumo režimą, reguliuoti garso signalą kiekvieną aspektus, taip pat palaiko MAX išėjimo galia 4 x 45 W, kuri tampa muzika tiesiog garso platesnė ir daug realesnis.

    Aprašymas :

    DUK

    Q: Kaip patikrinti, jeigu šis punktas tinka mano automobiliui?

    A: Prieš pateikiant užsakymą, prašome pasidalinti informacija apie automobilio su mumis, kaip automobilio modelį ir metus, o jei keletas originalių automobilių skydelio nuotraukas, kad būtų daug geriau.

    Q: Kokios garantijos sąlygos?

    A: 15-dieną grįžti po gimdymo, o pirkėjas mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo.12 mėnesių garantija paslaugas, jei nėra kenksminga žalą

    K. Ar jis ateis su galinio vaizdo kamera, vaizdo įvesties?

    A: Taip, kamera vaizdo įvestis yra prieinama visiems ONKAR galvos vienetai.Kai kurių automobilių modelių, net paramos originalaus galinio vaizdo kamera ir 360 panoraminis sistema.Susisiekite su mumis, kad prieš tai, kad prašome, jei bet kokios papildomos informacijos reikia.

    Q: ar reikia mokėti už Muitų tarifus?

    A: pirkėjas turi baigti muitinės formalumus, prieš gaunant prekes ir sumokėti už tarifus, jei tokių yra.

    K. ar jis ateis su skaitmeninės mobiliosios TELEVIZIJOS imtuvas?

    A: Visi ONKAR galvos vienetai remti skaitmeninis TV imtuvas įvesties RCA lizdas, o pirkėjas turi papildomai mokėti už TV imtuvas, jei reikia.Susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos apie TV imtuvo, prašome prieš tai, kad jei jums reikia imtuvo.

    Q: Ar man reikia pirkti papildomų apdailos plokštės įdiegti galvos vienetas?

    A: Ne, visi ONKAR galvos vienetai ateiti su atitinkamomis fasciją rėmas puikiai tinka automobilio brūkšnys, o pirkėjas galėtų įdiegti ją į automobilį, tiesiogiai, o ne papildomos apdailos plokštė reikalinga.

    K: ar mano originalus Vairas Kontrolės darbą po to, kai vienetas įdiegta?

    A: Taip, kad visi ONKAR galvos vienetai ateina su built-in Vairas Kontrolės (SWC), ir kai kuriais atvejais, kai SWC mygtukus reikia iš naujo apibrėžti ir rankiniu būdu.Susisiekite su mumis dėl instrukcijų nuostata, kad tais atvejais.

    Q: Ar man reikia nusipirkti papildomų priedų įdiegti vienetas?

    A: Ne, visi ONKAR galvos vienetai yra plug & play, ir ateiti su savo laidų diržų komplektai, ką diegimo poreikius.

    Žymos: 3 modelis, miško subaru, automobilio radijas, signstek fm siųstuvas, "bluetooth" garsiakalbis, 2010 subaru outback, radijo subaru xv, prietaisas subaru forester, "android" automobilio radijo, tesla žiniasklaidos ekranas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai