Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B

Visi Teršėjai Atitiko Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas DC114B

€13.48
Yra sandėlyje
w1016

Sertifikavimo: ROHS
Medžiaga: Plastikiniai
Modelio Numeris: DC114B
Maks. Įtampa: 12V
Jungiklio Tipas: Mygtukas Jungiklis
Garantija: 1 Metai
Darbinė Temperatūra: NUO -20 C IKI+55 C
Elemento Tipas: Jungikliai
Emiterio Dažnis: 433.92 MHz+100KHz

  • DC114B Vieno Kanalo Bevielis Imtuvas

    Taikomos max 100N.m vamzdinis variklis

    Taikoma norėdami prisijungti su dukart mygtuką perjungti

    Galima prijungti 1 vienetas vamzdinės variklis

    Galia:300W

    Vienas kanalas dukart mygtuką susikabinti jungiklis

    Su dot-perkelti funkcija, t. y. šviesos reguliavimo funkcija žaliuzės

    Darbo temperatūra:-10C~+55C

    Atitinka visus Dooya belaidžio teršėjai ( išskyrus DC30 ir DC30B)

    Galima išsaugoti 20 vienetas teršėjai ne dauguma

    Matmenys:51mmx51mmx27mm

    Brangūs mano senus ir naujus klientus,Vasaros Wang yra atgal su pačios kokybės produktų ir naujų, tikiuosi gauti jūsų paramą kaip ir anksčiau

    1,Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų bet kokia tvarka,nes mes turime įvairaus dydžio ir materialinius produktus,bet kartais jie patys atrodo.

    2,mes negalime siųsti jums prekes kaip tik jums vieta užsakymą, nes jūsų pinigai bus atvyko www.automotoplius.lt sąskaitą per 24 valandas po jūsų užsakymą, mes stengiamės, kad jums siųsti prekes per 72 valandas, ir pastebėsite, kad jums metu, jei reikia atidėti.

    3,Prieš savo parašą,Prašome patikrinti pakuotės, kai jūs gaunate jį, mes galime įsitikinti, paketas yra geras, prieš siunčiant, bet ne garantiją, jis bus pažeistas, ar ne pakeliui , taigi, pasakykite mums, laikas, kai jūs ją rasti skaldytų ir mes susisieksime pristatymo įmonės, padėti jums susidoroti su juo.

    4,Mūsų saugojimo prekės gali būti vežamos į dvi dienas, bet taip pat prašome apsvarstyti apie laivybos laikas agentūros apkrovos.

    5,pažadame, visi produktai, mes rodome, yra kokybės prekes, net tu negali matyti, bet prekės pavadinimas, nuoroda, skirta www.automotoplius.lt riba.

    6,Prašome susisiekti su mumis, jei turite daug cheapper būdas gauti prekes iki jūsų užsakymą.

    7,rasite stipri agentūra, siekiant padėti jums padaryti, muitinės procedūros, ar prekės bus sunaikinta vietoje, jei jūs don ' t get it ilgą laiką.

    8,, Dėl kai kurių naujų riba www.automotoplius.lt, kai kurie pateikimo metodai gali būti, kad negalėsite išsiųsti į savo šalį,pasakykite mums, ir mes galime išsiųsti jums elektroniniu ir kitais būdais.

    Pagaliau, Ačiū už mano senų klientų " parama per pastaruosius dvejus metus, ir taip pat laukiami nauji draugai, rasite mane greičiau, ir aš jums parodysiu, mano geriausias nuoširdumo,meilės jums,Vasaros.

    Žymos: 868 imtuvas, flysky fs r6b, dsmx, skaitmeninis fm radijo imtuvas, scsi terminalas, 391k, dooya, koqit receptorių, šildomi paspauskite mygtuką " belaidžio ryšio, caterpillar turbokompresorius.

  • Atsiliepimai (1)

    • Mindyyxm

      Goods must still be tested.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai