20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS 20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS 20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS 20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS 20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS

20pcs aukštos kokybės vario Auksą, Padengtą Ne Lydmetalis RCA Kištukas ADAPTERIS

€26.96
Yra sandėlyje
w1012

Prekės Pavadinimas: ZHTCRJ
Sertifikavimo: NĖRA
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pakuotės Turinys: 20 VNT (10 raudonų + 10 baltas) Varžtą priveržkite tipas RCA jungtis.

    Pagaminti auksą, padengtą variu.

    Fiksavimo įžeminimas, sustabdyti plug darbo laisvi

    Paauksuoti kontaktai

    Litavimo ir Užsukamu užraktu.

    Maksimalus kabelio skersmuo: 9mm

    Bendras ilgis: 53mm , Bendras skersmuo: 13mm

    Pristatymas:

    Paprastai, mes išsiųsti elementą per China Post ar HongKong Post visame pasaulyje.Ji trunka 25 - 45 dienas, kad dauguma šalies .Mes taip pat tiekimo greitas būdas tokių kaip DHL,UPS,EMS ir t.t., Bet reikia pridėti papildomų pinigų už jį .Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl smulkmenų.

    Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

    Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

    Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

    Žymos: rca jungtis, 1Din automobilio stereo, jack raudona balta, RCA, lizdas rca, femal rca, jungtis rca male, femal rca jungtis, automobilio radijas retro vintage, kištukas rca.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai