Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais

Vaikai Dviratininko Šalmą Reguliuojamas Saugus Šalmas, Dviračiu, Riedučiais

€19.60 €13.33
Yra sandėlyje
w100956

Modelio Numeris: /
Amžiaus Grupė: vaikai
Medžiaga: Kita
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kulka Taškų:

    1、Sauga ir Apsauga: Lengvas Multi-Tankis EPS putų įdėklas darbų absorbuoti smūgį, siekiant sumažinti poveikį kenkia vaiko galvą avarijos atveju, Sutirštės minkštas Šilumos Uždaromos Pamušalas ir smakro mygtukai vaikams apsaugoti galvą nuo įbrėžimai veiksmingai, Pratęstas galiniai formos siūlo visišką apsaugą nugaros pusės galvos, jei vartėsi ant žemės nuo dviračių, motorolerių, riedlentė, riedučiais.

    2、Vėdinimo ir Lengvas: 16 orlaides apie šį vaikų dviračių šalmas yra ideali constructure optimaliai ventiliacijos kad vaikams, sporto ant ratų, savo berniukų/mergaičių jaučiasi kietas savo lauko veikla.Tuo pačiu metu, mes tikimės, kad jūsų kūdikiams patinka laimingas valandas sporto be jausmą, kūno svorį su šiuo šalmu, Tai 240g vaikai šalmas (skydelis), kurie yra vos pastebėjau ant galvos yra vienas iš jūsų gerų pasirinkimų už jūsų vaikai/sūnėnas/anūkas/anūkė/draugo vaikams.

    3、Nuimamas ir "Quick-release: Nuimamas skydelis nuo saulės," Quick-release pinchguard sagtis, Vienas-Rankų telefono fit sistema, Tas premijas garantija vaikas paprasta naudoti šį šalmą po 1-2 išbandyti ir susipažinti su, kaip teisingai dėvėti laikyti save saugūs.

    4、Amžiaus Grupių Vaikų: "Dial-Fit saugojimo sistemoje yra reguliuojamas, kad tilptų vaiko galva circumferences 19.68"-22.44"(50-57cm) - berniukų ar mergaičių amžiaus 5-8/8-14 metų amžiaus yra rekomenduojama.Siekiant užtikrinti geriausiai tinka šalmas su vaikais, prašome priemonė vaikams'head apskritimo prieš perkant.

    5、Puiki Dovana Vaikams: Ar dovanų iš tėvo sūnui, senelių anūkus arba teta su dukterėčia, vaikų dviračių šalmas daro puiki dovana berniukai ir mergaitės nuo 5 iki 14 metų!Tinka inline skating /riedlentė /jojimo dviračiai/ jojimo motoroleris ir kitų ekstremalaus sporto.

    Savybės:

    Saugus ir patikimas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS lukštais, didelio tankio EPS putų vidinis apvalkalo, Šalmas apsaugo jus nuo potencialiai žalingą poveikį, o sportui.

    Patogus ir kietas: 16 platus stilingas angos kiekviename Šalmas suteiks dar oro srautas, laikyti vėsioje vietoje ir patogiai per aktyvaus sporto .

    Reguliuojamas montavimo: šalmas ateina su reguliuojamu dirželiu ir reguliuojamas rinkimo sistemą, kad vartotojai galėtų pritaikyti šalmą prie patogiau .

    Tinka daugeliui sportas: Šalmai vaikams vaikščioti, yra tinkamas inline skating /riedlentė /jojimo dviračiai/ jojimo motoroleris ir kitų ekstremalaus sporto.

    Puiki dovana vaikams: Ar dovanų iš tėvo sūnui, senelių anūkus arba teta su dukterėčia, vaikų dviračių šalmas daro puiki dovana berniukai ir mergaitės nuo 5 iki 14 metų!

    Specifikacija:

    Šalmo medžiaga: ABS lukštais + EPS putų

    Spalva: rožinė/violetinė /ledo mėlyna/sidabrinė/oranžinė/mėlyna/šviesiai mėlyna/juoda/žalia

    Pakuotė: vienas šalmas

    Dydis: 19.68"-22.44"(50-57cm)

    Tinkamas amžius: 5-14 metų

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Vaikų Šalmas

    Žymos: veido visą šalmas, cycl šalmas, diržai vaikams dviratį, bicycl šalmas, dviratis mtb šalmas, dviračių šalmas, kelių, vairą mtb šalmas, slidinėjimo šalmas, šalmas skate, šalmas, motorcycl.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai