Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai,

Dotting Rašiklis su Žibintuvėlis Įkraunamas Dotting Įrankiai Mandala Roko Tapyba, Amatai, "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Reikmenys

€7.60 €3.87
Yra sandėlyje
w100911

rašiklio galiuko: 5vnt
Medžiaga: Aliuminio Lydinys
Tipas: adatos
Rašiklio ilgis: Apie 9cm
Naudoti: Paveikslai
Modelio Tipas: Kita

  • Aprašymas:

    *1. Medžiaga: aliuminio lydinys

    *2. Rašiklio Ilgis: apie 9cm

    *3. Pen Patarimas: 5vnt

    Savybės:

    *1. Į dotting rašiklis su įmontuota LED blykstė tinka dirbti naktį ar pagal nuobodu sąlygas, ji padės jums rasti gręžimo pozicija daugiau lengvai ir kruopščiai.

    *2. Įkrovimo dotting parkeris yra patogi naudoti, su įkrovimo indikatorius rodo įkrovimo būseną, Mėlynos šviesos įkrauti, ne iki galo įkrauta.

    *3. Ateikite su 5 pen patarimai, siekiant patenkinti įvairių darbo poreikius.

    *4. Aliuminio lydinio korpuso prailgina jo tarnavimo laiką.

    *5. Tinka nagų meno, amatų, diamond tapybos, "PASIDARYK pats", " mandala roko tapybos ar meno ant drobės.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Dotting Pen

    5 x Patarimas

    1 x Krovimo Kabelis

    Žymos: nagų dailės adata, apdaila nailart, moteris nailart, vso nagai, dh nagai, durų mandala, miršta mandala, dimand tapybos pen, l žibintuvėlis, stebuklas dimand tapyba.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai